24 Kasım 2014 Pazartesi 16:33
BÜYÜKŞEHİR'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

-SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YÖNETİCİLERİ MAMAK VE ALTINDAĞ BÖLGESİ OKULLARINDA GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİ ZİYARET EDEREK, KARANFİL VERDİLER

Öğretmenler GünüAnkara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak, okul ziyaretlerinde bulundular.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Gençlik Merkezleri ve Çocuk Kulüpleri’nin yetkilileri;  Mamak ve Altındağ bölgelerinde bulunan bazı  ilkokul, ortaokul  ve lisede görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek, onları bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.

Ellerinde karanfillerle öğretmenlerin “ Öğretmenler Günü” kutlayan Sosyal Hizmetler Dairesi Gençlik ve Çocuk kulüpleri yetkilileri, ayrıca öğretmenlere kalem ve kitaptan oluşan çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Ziyaretlerinde öğretmenler tarafından sevgiyle karşılanan, Büyükşehir yetkilileri; Çocuk kulüpleri ve Gençlik merkezlerinin faaliyetlerini anlatarak, öğretmenleri öğrencileri ile birlikte kulüplere davet ettiler.

-KURUM EĞİTMENLERİ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nda görev yapan birim eğitmenleri de “Öğretmenler Günü”nü kutlamak amacıyla öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Birim eğitmenleri, bu özel günde kendilerini unutmayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere,  yetkililere teşekkürlerini sundular.