24 Kasım 2015 Salı 12:53

“BİR DESTEK BİR UMUT” PROJESİ EKİBİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

bir.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık merkezince yürütülen “Bir Destek Bir Umut” projesi ekibi, Öğretmenler Gününde, proje faaliyetlerinin devam ettiği Yenimahalle Yeşilevler Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Geleceğe ışık tutan öğretmenler için bir kutlama ziyareti gerçekleştiren merkez çalışanları, öğretmenleri, bu özel günde yalnız bırakmayarak, bugünün anısına hediyeler takdim etti. Ziyaret sırasında, devam eden proje faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş ve düşünceler paylaşıldı. Neşeli ve samimi bir sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyaretin sonunda, okul öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü unutmayarak, bu özel günü kutlayan, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini sundular.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla Yeşilevler Ortaokulu’nda devam eden proje faaliyetleri kapsamında öğrenciler, tiyatro, bilgisayar kursu ve öğrenci gelişim programlarına katılıyor, ailelere ise, farklı konularda aile eğitim seminerleri veriliyor.