24 Mart 2016 Perşembe 15:38

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Yaşlılar, Gölbaşında Kahvaltıda Buluştu
kahvalti.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, “Yaşlılar Haftası” sebebiyle bir dizi etkinlik düzenliyor. Yaşlılık döneminin insan yaşamının oldukça özel bir dönemi olduğunun farkında olarak, yaşlılara ayrı bir ihtimam ve saygı gösterilmesinin gerekli olduğunun bilinciyle çeşitli etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu etkinlikler kapsamında Yaşlılara Hizmet Merkezi üyelerini Gölbaşı’na kahvaltıya götürdü.
Yeni arkadaşlıkların ve dost sohbetlerinin doyulmaz keyfini mutluluk içerisinde yaşayan üyeler, kahvaltıda, anılarını ve tecrübelerini paylaşma imkanı buldular. Kahvaltıdan sonra keyifli bir yürüyüş yapan davetliler, ılık ve temiz havanın da keyfini çıkardılar.
Davetliler, bu güzel etkinlik için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve kıymetli eşleri Nevin Gökçek Hanımefendi başta olmak üzere, etkinlikte emeği geçen bütün yöneticilere teşekkürlerini ilettiler.