Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ömer Faruk Erciyes’in oğlu Mehmet Fazıl Erciyes (21) Ankara’da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

16 Mayıs 2014 Cuma 21:05
BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANI ÖMER FARUK ERCİYES’İN 21 YAŞINDAKİ OĞLU MEHMET FAZIL ERCİYES TRAFİK KAZASI SONUCUNDA HAYATINI KAYBETTİ 

-MERHUM MEHMET FAZIL ERCİYES’İN CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP, BAŞKAN GÖKÇEK’İN DE KATILDIĞI CENAZE NAMAZININ ARDINDAN KARŞIYAKA MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

HKN_2438.jpg         Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ömer Faruk Erciyes’in oğlu Mehmet Fazıl Erciyes (21) Ankara’da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.        

Mehmet Fazıl Erciyes’in cenazesi bugün İkindi Namazı’nı müteakip, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in de katıldığı cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedildi.

         Soma'da maden faciasında şehit olan madenciler için de gıyabı cenaze namazının kılındığı Cenaze Namazına Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ATO Başkanı Salih Bezci, belediye bürokratları, merhumun akraba ve yakınları katıldılar.

         1993 doğumlu olan Merhum Mehmet Fazıl Erciyes Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisiydi.  

BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ
BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ
BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ
BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ
BÜYÜKŞEHİR'İN ACI GÜNÜ