BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI BUGÜN ELMADAĞ'DA

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki ilçelerde düzenlenen “Halk İftarı”, bugün (26 Temmuz - Cuma) Elmadağ’da Belediye binası yanında gerçekleştirilecek.

26 Temmuz 2013 Cuma 10:39
BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI BUGÜN ELMADAĞ'DA

-ELMADAĞ BELEDİYE BİNASI YANINDA  DÜZENLENECEK İFTAR YEMEĞİNE BAŞKAN MELİH GÖKÇEK DE KATILACAK

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki ilçelerde düzenlenen “Halk İftarı”, bugün (26 Temmuz - Cuma) Elmadağ’da Belediye binası yanında gerçekleştirilecek.

Başkent’in 9 ayrı noktasında kurulan iftar çadırlarının yanı sıra ilçelerdeki meydan ve caddelerde düzenlenen “Halk İftarı”na Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği etkinlikleri de Gençlik Parkı’nda devam ediyor.

Tarih     : 26 Temmuz 2013- Cuma

Saat      : 20.18