Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI YENİMAHALLE'DE

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle’de düzenlenen halk İftarı sonrası konuşan Başkan Gökçek, “Seçimden sonra ilk yapmış olduğumuz iş Şentepemizin teleferiğini açmak oldu. Ancak, Karapürçek teleferiğine durdurma kararı alındı. CHP zihniyetinin işi, hayatı durdurmak. Bizim de işimiz süratle yola devam etmek” dedi.

25 Temmuz 2014 Cuma 10:51
BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI YENİMAHALLE'DE

-BAŞKAN GÖKÇEK:

-“SEÇİMDEN SONRA İLK YAPMIŞ OLDUĞUMUZ İŞ ŞENTEPEMİZİN TELEFERİĞİNİ AÇMAK OLDU”

-“KARAPÜRÇEK TELEFERİĞİNE DURDURMA KARARI ALINDI. CHP ZİHNİYETİNİN İŞİ HAYATI DURDURMAK. BİZİM DE İŞİMİZ SÜRATLE YOLA DEVAM ETMEK”

“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SANDIK BAŞINDA DURACAK ARKADAŞLARA ÖZEL ÇAĞRIDA BULUNUYORUM. ALLAH’IN İZNİYLE SANDIKLARI İYİ KORUYACAKSINIZ, 1 TANE BİLE OYUMUZU ZAYİ ETMEYECEKSİNİZ”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle’de düzenlenen halk İftarı sonrası konuşan Başkan Gökçek, “Seçimden sonra ymah_iftar_DNR0632.JPGilk yapmış olduğumuz iş Şentepemizin teleferiğini açmak oldu. Ancak, Karapürçek teleferiğine durdurma kararı alındı. CHP zihniyetinin işi, hayatı durdurmak. Bizim de işimiz süratle yola devam etmek” dedi.

Başkent’in dört bir tarafında oluşturduğu iftar sofralarıyla Ramazan ruhunu ilçe ilçe Ankaralılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi’nin dev sofrası bu kez Yenimahalle’de kuruldu.

Binlerce Yenimahalleliyi aynı sofrada bir araya getiren iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Melih Gökçek,  Karapürçek Teleferiği konusunda verilen durdurma kararını hatırlatarak, “Biliyorsunuz bizim karşımızda olan CHP zihniyeti her zaman aynı şekilde işliyor. Bu sefer de Karapürçek’e yapacağımız teleferik için durdurma kararı aldılar. Hayatları durdurmak, bizim de işimiz süratle yola devam etmek” dedi.

-SANDIK BAŞINDA DURACAK GÖREVLİLERE ÇAĞRI

Konuşmasına 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen ve sandık başında görev yapacak vatandaşlara uyarıda bulunan Başkan Gökçek, 30 Mart yerel seçimlerde birçok oylarının iptal edildiğini kaydetti. Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Allah nasip ederse 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı’nı seçeceğiz. İnşallah Türkiye’nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Türk tarihinde ilk defa halkın seçtiği Cumhurbaşkanı olarak koltuğuna oturtacağız. Bu konuda dua ve desteklerinizi eksik etmeyin.

Buradan sandık başında duracak arkadaşlara özel çağrıda bulunuyorum. Allah’ın izniyle sandıkları iyi koruyacaksınız, 1 tane bile oyumuzu zayii etmeyeceksiniz. Geçen seçimde ağırlıklı olarak Çankaya ve Yenimahalle’de olmak üzere toplam 124 bin adet oy iptal sayıldı. Bu iptal olan oyların mübalağasız 100 bini bizimdi. Onun için değerli kardeşlerim sandığa iyi sahip olmalıyız. 10 Ağustos’ta da inşallah Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini hep birlikte kutlayacağız.”

BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI YENİMAHALLE'DE
BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI YENİMAHALLE'DE
BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI YENİMAHALLE'DE
BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARI YENİMAHALLE'DE