BÜYÜKŞEHİR'İN HALK İFTARLARI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Başkanlığını dönemi boyunca Pursaklar’ın Başkent’e yakışır bir ilçe olması için sürekli çalıştığını belirterek,“Allah nasip ederse bundan sonra da aynı şekilde görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:33

-HALK İFTARLARININ DURAĞI BU KEZ PURSAKLAR OLDU

-BAŞKAN GÖKÇEK:

“BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLIĞIM DÖNEMİ BOYUNCA PURSAKLAR’IN BAŞKENT’E YAKIŞIR BİR İLÇE OLMASI İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞTIK”

“ALLAH NASİP EDERSE BUNDAN SONRA DA AYNI ŞEKİLDE GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Başkanlığını dönemi boyunca Pursaklar’ın Başkent’e yakışır bir pursaklar_iftar_BAR_7312.JPGilçe olması için sürekli çalıştığını belirterek,“Allah nasip ederse bundan sonra da aynı şekilde görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halk İftarları’nın durağı bu kez Pursaklar oldu. Pursaklar Emek Caddesi üzerinde kurulan iftar sofrasına; Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Milletvekilleri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ile binlerce Pursaklarlı katıldı.

Dualarla açılan oruçların ardından bir konuşma yapan Başkan Gökçek, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun” dedi.

-“HER ZAMAN PURSAKLARLILARIN YANINDA OLDUK”

Yerel seçimlerde kendilerine gösterilen güvene teşekkür eden Başkan Gökçek, ilçeye yapılacak yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı dönemi boyunca Pursaklar’ın Başkent’e yakışır bir ilçe olması için sürekli çalıştıklarını anlatan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

Bizler bugüne kadar çalıştık çabaladık sizlere layık olmaya çalıştık. Her zaman Pursaklarlıların yanında olduk. Allah nasip ederse bundan sonrada aynı şekilde görevimizi yerine getireceğiz. Çünkü siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız. Hepinizden Allah razı olsun.”