BÜYÜKŞEHİR'İN HEMŞEHRİ GECELERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri” Başkentlileri bir araya getirmeye devam ediyor.

07 Mart 2014 Cuma 10:51
BÜYÜKŞEHİR'İN HEMŞEHRİ GECELERİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NCE ETİMESGUT’TA DÜZENLENEN HEMŞEHRİ GECESİ’NDE SANATÇILAR ANKARALI COŞKUN İLE MEHMET DEMİRTAŞ BAŞKENTLİLERE EĞLENCE DOLU SAATLER YAŞATTI

etimesgut_gecesi_BAR_1867.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri  Geceleri” Başkentlileri bir araya getirmeye devam ediyor.

Başkent’in sevilen sanatçısı Ankaralı Coşkun ile Mehmet Demirtaş’ın sahne aldığı Etimesgut Hemşehri Gecesi’nde sanatçılar sazıyla, sözüyle  birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Etimesgut Durmuşoğulları Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede özellikle gençler, Ankaralı Coşkun’un son günlerde dillerden düşmeyen “Ankara’nın Bağları” ve “Bize her yer Ankara” parçalarına eşlik ederek, doyasıya oynadılar, halay çekerek eğlendiler.