Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR'İN UMMANLI KONUKLARI

Umman Sultanlığı’nın Başkenti Muskat’tan, yerel yönetimler konusunda bilgi almak ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gelen Muskat Belediyesi bürokratlarından oluşan heyet, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’i ziyaret etti.

07 Mart 2013 Perşembe 00:00
BÜYÜKŞEHİR'İN UMMANLI KONUKLARI

-UMMAN SULTANLIĞI MUSKAT BELEDİYESİ HUKUK İŞLER DAİRESİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI AL-SAİDİ VE  BERABERİNDEKİ HEYET, BELEDİYE MECLİSİ BAŞKAN VEKİLİ ALİ İHSAN ÖLMEZ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

-ANKARA’NIN ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU BELİRTEN KONUK HEYET ÜYELERİ , “TÜRKİYE VE ANKARA BELEDİYECİLİK AÇISINDAN ÇOK İYİ NOKTADA” DEDİLER

ummaml_konuklar_330_07032013.jpg

Umman Sultanlığı’nın Başkenti Muskat’tan, yerel  yönetimler konusunda bilgi almak ve temaslarda bulunmak üzere 

Ankara’ya gelen Muskat Belediyesi bürokratlarından oluşan heyet, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’i  ziyaret etti.

Muskat Belediyesi Hukuk İşler Dairesi Genel Müdür Yardımcısı Khalid Bin Sulaiman Al-Saidi başkanlığındaki heyeti 

makamında karşılayan Ölmez,  kardeş ülke Umman’dan gelen konukları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ankara’yı çok beğendiklerini belirten konuk heyet üyeleri de   konukseverliğinden dolayı Ölmez’e çok teşekkür ettiklerini belirterek, “Başkent Ankara çok güzel. Türkiye ve Ankara belediyecilik açısından çok iyi bir noktada. Son yıllardaki gelişimi ile bize örnek olmasını istiyoruz” diye konuştular.

-KONUK HEYETE BELEDİYECİLİKLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLER…

Dış İlişkiler Daire Başkanı Ramazan Kabasakal ile Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Neriman Erbahçeci’nin de yer aldığı ziyarette Ali İhsan Ölmez konuk Umman heyetine, Belediye Meclisi’nin faaliyetleri, belediye seçimleri, Büyükşehir Belediye Kanunu ve imar gibi belediyecilikle ilgili konularda detaylı  bilgiler verdi, heyet üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç ise  Umman’ın başkenti Muskat’tan gelen konuklara, Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile dev kentsel dönüşüm çalışmalarını sinevizyon eşliğinde anlattı.

Gördükleri kentsel dönüşüm ve sosyal projelerden çok etkilendiklerini dile getiren konuk heyet, Ankara’dan çok  şey öğrendiklerini ifade ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ölmez, konuk heyete günün anısına bir plaket verdi. 

BÜYÜKŞEHİR'İN UMMANLI KONUKLARI
BÜYÜKŞEHİR'İN UMMANLI KONUKLARI
BÜYÜKŞEHİR'İN UMMANLI KONUKLARI
BÜYÜKŞEHİR'İN UMMANLI KONUKLARI