15 Mayıs 2016 Pazar 10:31
BÜYÜŞKEHİR HANIM LOKALLERİ’NDEN KONSER

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HANIM LOKALLERİ ÜYELERİNDEN OLUŞAN 307 KİŞİLİK DEV KORO, GENELENEKSEL “HANIM LOKALLERİ KORO ŞÖLENİ”NDE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİLER

hanim_lokalleri_6.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 22 ayrı Hanım Lokali üyesi 307 kişilik dev koro Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Tasavvuf müziği ve Pop Nostaljileri’nden oluşan muhteşem bir konser verdiler.
Tamamı Hanımlar Lokali üyelerinden oluşan dev koronun verdiği konser ilk olarak Türk Sanat Müziği dinletisiyle başladı. İzleyenlerin keyifle dinlediği eserleri Fatoş Suna Şahin yönetimindeki 83 bayandan oluşan koro seslendirdi. Ardından 28 bayandan oluşan Ud Grubu’nun Bahar Ünaldı yönetiminde eserleri çaldığı konser, 70 bayandan oluşan Ezgi Söylev Uludağ yönetimindeki Türk Halk Müziği eserlerinin seslendirilmesiyle sürdü.
Son olarak da Özge Yıldırım yönetiminde 46 bayandan oluşan Tasavvuf Korosu’nun sahne aldığı konser, 60 yaş üstü 80 bayandan oluşan Pop Nostalji şarkılarının seslendirilmesiyle muhteşem bir finalle son buldu.
Konserin ardından yine Hanımlar Lokali üyesi bayanların Zumba dans gösterisi, izleyenlerden büyük alkış aldı.