Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI

Büyükşehir Belediyesi, Ankara’yı tanıtım ataklarını sürdürüyor. İstanbul’da yarın başlayacak olan Avrasya’nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBİT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı’na katılacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, başta Temapark olmak üzere bir çok alandaki prestij projelerini dünyaya anlatacak.

23 Ekim 2013 Çarşamba 14:48
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İSTANBUL’DA YARIN BAŞLAYACAK CeBIT BİLİŞİM EURASİA FUARI’NA KATILARAK BAŞTA TEMAPARK OLMAK ÜZERE PEK ÇOK ALANDAKİ PRESTİJ PROJELERİNİ DÜNYAYA TANITACAK


cebit_330_23102013_HAK_7123.JPGBüyükşehir Belediyesi, Ankara’yı tanıtım ataklarını sürdürüyor. İstanbul’da yarın başlayacak olan Avrasya’nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu CeBİT Bilişim Eurasia 2013 Fuarı’na katılacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, başta Temapark olmak üzere bir çok alandaki prestij projelerini dünyaya anlatacak.

    Son yıllarda Başkentin tanıtımı için büyük bir atağa geçen Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası CEBİT Bilişim Eurasia Fuarı’nda 4 gün süresince yer alacak. Türkiye’de bilişim ve teknoloji sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak gösterilen ve Avrasya’nın bu alanda bir numaralı platformu olan CeBİT Bilişim Eurasia Fuarı, İstanbul Yeşilköy’de CNR Expo’da yarın (24 Ekim Perşembe) başlayacak ve 27 Ekim Pazar günü akşamına kadar sürecek.
    “Teknolojinin Başkenti Temapark ile CeBIT’te” ana temasıyla yola çıkarak CeBIT Fuarı’nda 558 metrakarelik geniş bir stant kiralayan Büyükşehir Belediyesi, bu çatı altında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıkları ve genel müdürlüklerinin bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarını dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.

-“TEMAPARK ANKARA TURİZMİNİN ATAR DAMARI OLACAK”…

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, kiraladığı geniş standında oluşturduğu platformda, tamamlandığında “Ankara turizminin atar damarı olması hedeflenen Temapark ve hayvanat bahçesi projesini” dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar ve ziyaretçilere anlatacak.
    Stantlarda, EGO Genel Müdürlüğü’nün Başkentlilerin duraklarda beklemelerine son veren başarılı çalışması “EGO Cepte”, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın, vatandaşların 7 gün 24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği hizmet birimi “ALO 153 Mavi Masa” ile fotoğraf ve video amaçlı kullanılan İHA (insansız hava aracı) uçan kamera, Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’nın kentsel dönüşüm projeleri, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın komuta kontrol merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın başarılı bilişim çalışmaları ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin cd’ler, kitaplar, broşürler, promosyon eşyaları ve tanıtım materyalleri de bulunacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in geçen yıl katılarak sosyal medya konulu bir sunum da yaptığı CeBİT Fuarı, hem Başkent Ankara’nın tanıtımı hem de belediye hizmetlerinin anlatılması açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
Geçen yıl 23 ülkeden katılımcı ve 93 ülkeden ziyaretçinin yer aldığı Uluslararası CeBİT Fuarı’nın katılımcılarıyla ortak projeler üretmek ve işbirliği yapmak da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin diğer hedefleri arasında yer alıyor.

CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI
CeBIT'E BÜYÜKŞEHİR ÇIKARMASI