Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ÇOCUK MECLİSİ 20. DÖNEME HAZIRLANIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatlarıyla 23 Nisan 1995 yılında kurulan Çocuk Meclisi, 20. döneme hazırlanıyor.

16 Ekim 2014 Perşembe 11:35
ÇOCUK MECLİSİ 20. DÖNEME HAZIRLANIYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK MECLİSİ’NDE SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

-22 KASIM’A KADAR SÜRECEK BAŞVURULAR 10 AYRI NOKTADA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Çocuk Meclisi 20. DönemBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatlarıyla 23 Nisan 1995 yılında kurulan Çocuk Meclisi, 20. döneme hazırlanıyor.

Çocuklara yönelik yürüttüğü çalışmalarla birçok ilke imza atan Büyükşehir Belediyesi’nin, dünyada kendi binasına sahip olan tek Çocuk Meclisi’nin bu yılki seçim takvimi başladı.

9 - 14 yaşlarındaki (Kasım 2005 - Kasım 2000 doğumlular)    ilk ve orta öğrenimdeki çocukların başvuruları; başta Çocuk Meclisi olmak üzere; Büyükşehir Belediyesi’ne ait 10 ayrı adreste gerçekleştirilecek.

Çocuk Meclisi için 8 Ekim Çarşamba günü başlayan başvurular, 16 Kasım Perşembe gününe kadar devam edecek.         

-SEÇİM 22 KASIM’DA…   

16 Kasım tarihine kadar başvuru yapabilecek olan çocuklar, 22 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan Meclis üyeliği seçimlerinde oy kullanacaklar. Çocuklar, meclis üyelerini seçmek için başvuru yaptıkları merkezde oy verecekler.

Başvuru formları, Çocuk Meclisi’nden, okullardan, başvuru adreslerinden, Çocuk Meclisi’nin resmi WEB Sitesi’nde (cocukmeclisi.ankara.bel.tr) alınabilecek.

Çocuklar, Ankara çocuklarının sesi olmak, kendilerini  ilgilendiren kararlara katkı sağlamak amacıyla, 20. Dönem Çocuk Meclisi asil üyesi olarak seçilmek için ilk adımı atmış olacaklar.

-BAŞVURU YAPILACAK ADRESLER:

Çocuk Meclisi binası, Planet Aile Yaşam ve Çocuk Kulübü, Sincan Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, Keçiören Çocuk Kulübü , Sincan Çocuk Kulübü, Kuşcağız Aile Yaşam ve Çocuk Kulübü, Altındağ Çocuk Kulübü, Batıpark Çocuk Kulübü, Mamak Çocuk Kulübü ve Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü.

ÇOCUK MECLİSİ 20. DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÇOCUK MECLİSİ 20. DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÇOCUK MECLİSİ 20. DÖNEME HAZIRLANIYOR
ÇOCUK MECLİSİ 20. DÖNEME HAZIRLANIYOR