ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ KIZILAY'DA TRAFİK DENETİMİ YAPACAK

-Çocuk Meclisi Üyeleri Kızılay’da Trafik Denetimi Yapacak Ankara Büyükşehir Belediyesi 18. Dönem Çocuk Meclisi üyeleri, (24 Mayıs Cuma) Kızılay’da trafik denetimi yapacak. Büyükşehir Meclisi Çocuk Meclisi’nin minik polis üyeleri, trafik polisleri eşliğinde Başkent trafiğinin yoğun olduğu Kızılay Kavşağı’nda denetime çıkarak, kurallara uymayan vatandaşlara uyarıda bulunacaklar.

24 Mayıs 2013 Cuma 00:00
ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ KIZILAY'DA TRAFİK DENETİMİ YAPACAK