Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Çocuklar Keloğlan İle Tanıştı…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AHMETLER ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİ “KELOĞLAN KELEŞOĞLAN” İLE MASAL DÜNYASINA YOLCULUK YAPTI

12 Mart 2012 Pazartesi 16:57
Çocuklar Keloğlan İle Tanıştı…

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ahmetler Çocuk Kulübü, üyelerine tiyatroya gitme alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan sanat etkinlikleriyle hayatı zenginleştirmeye devam ediyor.
Çankaya Kolej’de 17 Nisan 2005 tarihinde hizmete açılan Ahmetler Çocuk Kulübü, merkezi bir yerde olmasının da avantajıyla kısa sürede bölgede cazibe merkezi haline geldi. Çeşit çeşit etkinlikle çocukların hayatına renk katan Çocuk Kulübü, örgün eğitimi destekleyici kursların yanı sıra yetenekleri geliştiren kurslar ve eğitimi destekleyen gezilere de öncelik veriyor. Sanatsal etkinlikler arasında çocukların büyük ilgi gösterdiği tiyatro gezilerinin son durağı ise güzel derslerle dolu Keloğlan’ın dünyası oldu.
  Ankara Devlet Tiyatrolarının Küçük Sahne’de sahneye koyduğu “Kel Oğlan Keleş Oğlan” adlı oyunu izleyen üyeler, eğlenceli bir gün geçirmenin keyfine vardı. Sıradan bir hayatın içinden çıkıp birden sıra dışı olaylar yaşamaya başlayan Keloğlan’ın hayatına yolculuk yapan çocuklar, bir çocuğun beklenmedik durumlarda hayata ve olaylara bakışının nasıl değiştiğini, içindeki dinamikleri nasıl keşfettiğine tanıklık ettiler. Kendine güvenen, aklını kullanan ve insanları olumlu yönde etkileyen bambaşka bir Keloğlan’ın başından geçenlerle hayata dair güzel dersler alan çocuklar, keyifli bir gün geçirmenin mutluluğuyla tiyatrodan ayrıldılar.