Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Çocuklar Yaptıkları Kurabiyeleri Kendileri Yedi…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AHMETLER ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNİN “ANNELERİ KADAR GÜZEL YAPAMASALAR” DA YAPTIĞI KURABİYELER BEĞENİLDİ -HOŞÇA ZAMAN GEÇİREN ÇOCUKLAR PİŞİRDİKLERİ RENGARENK KURABİYELERİ HEP BİRLİKTE YİYEREK ZEVKİNİ ÇIKARDILAR

27 Şubat 2012 Pazartesi 14:38
Çocuklar Yaptıkları Kurabiyeleri Kendileri Yedi…

cocuk_kurabiye_400_2_27022012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk kulüpleri,  gerçekleştirdikleri etkinliklerle üye çocukların hoşça vakit geçirmelerini sağlarken, yeteneklerini geliştirebilmelerine de yardımcı oluyor. 
Bu amaçla yola çıkan ve her defasında daha farklı bir faaliyet  düzenleyen Ahmetler Çocuk Kulübü de çocukların hem mutlu saatler geçirmesine çaba harcıyor hem de zamanlarını verimli bir şekilde kullanarak faydalı bilgiler öğrenmelerini sağlıyor.

cocuk_kurabiye_400_3_27022012.jpg

-“ANNEM KADAR GÜZEL KURABİYE YAPMAK İSTERİM”

Çocukların fikirlerini de alan ve onların düşüncelerine saygı gösteren Çocuk Kulübü yetkilileri, ortaya çıkan talepler doğrultusunda her ay farklı etkinlikler düzenlemeye gayret ediyorlar. Minik öğrencilerden birinin, “Annem kadar güzel kurabiye yapmak isterim” fikrini değerlendiren yetkililer, bu kez üyelerine güzel kurabiye yapabilmenin sırlarını öğrettiler.
Uzman hocalar eşliğinde Ahmetler Çocuk Kulübü mutfağında buluşan çocuklar, anlatılanları birer birer uygularken, küçük ama marifetli elleriyle de kurabiye için gerekli hazırladıkları yaptılar. Usta  aşçılara taş çıkartırcasına hünerlerini sergileyen minik üyeler, üstlerine ve yüzlerine bulaşan malzeme artıklarından korunmayı pek beceremediler. Birbirinden güzel, renkli ve farklı şekillerdeki kurabiyeleri büyük bir ustalıkla yapan “Kurabiye Canavarları”; kendi yaptıkları kurabiyeleri pişirip tüm kulüp üyelerine ikramda bulunurken, beğenilmenin mutluluğunu da hak ettikleri bir şekilde kutladılar.