Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Çocuklardan Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret…

-23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE ANKARA VE ŞIRNAK’TAN GELEN BİR GRUP ÇOCUK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKAN VEKİLİ ALİ İHSAN ÖLMEZ’İ ZİYARET ETTİ

24 Nisan 2012 Salı 10:38
Çocuklardan Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret…

Ankara ve Şırnak’tan gelen bir grup çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’i ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle önce Ankara Keçiören Şenlik İlköğretim Okulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Ali İhsan Ölmez’i ziyaret etti.

cocuk_ziyaret_400_2_2404201.jpg

Çocukları karşılayan ve onlara “hoş geldiniz” diyen Ali İhsan Ölmez, “Çocuklarımızı saygıyla sevgiyle karşılıyorum. Onları yetiştiren öğretmenlerimize saygıyla eğiliyorum” diye konuştu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 5. Sınıf öğrencisi Zeynep Dilvin Bucak ise tüm çocukların bayramını kutlayarak, “Şimdi oturduğum makamın gelecekteki sahipleri olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” diye konuştu.
Ali İhsan Ölmez’in, “Belediye Başkanı olarak bir talebiniz olacak mı” sorusunu “Okuluma kapalı spor salonu” istiyorum diye cevaplayan Zeynep Dilvin Bucak, bu isteğini Genel Sekreter Kamil Kılıç’ı telefonla arayarak bildirdi.
Ziyaret sonunda Zeynep Dilvin Bucak Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’e iletilmek üzere bazı hediyeler verirken, Ali İhsan Ölmez’de çocuklara çanta, kalem takımı, tişört ve şapkadan oluşan hediyeler verdi. Öğretmenlerine ise kravat, kalem takımı ve fular hediye edildi.

cocuk_ziyaret_400_24042012.jpg

- ŞIRNAK’LI ÇOCUKLARIN ZİYARETİ –
Daha sonra Şırnak’tan gelen bir grup çocuk Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’i ziyaret etti.
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Şırnak İstiklal İlköğretim Okulu, Bahçelievler İlköğretim Okulu ve İsmet Paşa İlköğretim Okulu’ndan getirilen çocukları karşılayan Ali İhsan Ölmez, onları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.
Belediye Başkanlığı makamına oturan İsmet Paşa İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Gülcihan Acar, Ankara’yı çok beğendiklerini belirterek, “Türkiye’ye katkıda bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Şırnaklı öğrenciler Ali İhsan Ölmez’e kilim ve kitaptan oluşan hediyeler verirken, Ali İhsan Ölmez de çocuklara ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler vererek hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.