Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ÇUBUKLU KADINLARA GÜZELLİK SEMİNERİ

-Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi’ne Üye Kadınlar Cilt Bakımı, Güzellik, Beslenme Alışkanlıkları Ve Sağlıklı Zayıflama Eğitimi Aldı.

21 Aralık 2012 Cuma 00:00
ÇUBUKLU KADINLARA GÜZELLİK SEMİNERİ

-Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi’ne Üye Kadınlar Cilt Bakımı, Güzellik, Beslenme Alışkanlıkları Ve Sağlıklı Zayıflama Eğitimi Aldı

Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi’nde, 24 yaş üstü kadın üyeler için “cilt bakımı, güzellik- beslenme alışkanlıkları ve sağlıklı zayıflama” konulu seminer düzenlendi.

DSCF9563.JPGTürkiye’ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanındaki Aile Yaşam Merkezleri, üyelerine her konuda yaşam desteği sunmaya devam ediyor. Kurslardan gezilere, kutlamalardan seminerlere kadar A’dan Z’ye her yaştan Başkentliyi kucaklayan merkezlerden Çubuk Aile Yaşam Merkezi de üyelerinin talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Seminerleri ile ilçe halkına pek çok değişik konuda eğitimler veren Çubuk Aile Yaşam Merkezi eğitmenleri, Çubuklu kadınların sesine de kulak vererek “cilt bakımı, güzellik- beslenme alışkanlıkları ve sağlıklı zayıflama” konulu seminer düzenledi. Yoğun ilgi gören seminere uzman Estetisyen Emel Demirci konuşmacı olarak katıldı.Seminerde öncelikle cilt bakımı konusunda üyelere bilgiler verildi, üyelerden gelen sorular cevaplandırıldı. Seminerde en büyük ilgiyi “Güzellik tavsiyeleri” görürken, slaytlarla işlenen beslenme alışkanlıkları ve sağlıklı kilo verme konusu merakla dinlendi.

Üyelerin kilo problemi konusunda kendilerinin yapabileceği uygulamalar ile uzman destekli müdahaleler de slayt gösterimi ile izletildi. Özellikle kavitasyon (bölgesel zayıflama) konusu yoğun ilgi gördü. Son olarak üyelere, “kendine öz güveni gelişmiş, hayatı seven bireyler olabilmek için her şeyin ellerinde olduğu” vurgulandı.