Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET

Ankara’da bulunan çeşitli derneklerin başkan ve yöneticilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ziyaretleri devam ediyor. Başkan Gökçek, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Ankara’ya hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

11 Mart 2014 Salı 09:13
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET

-ANKARA’DA BULUNAN DERNEKLERİN BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

-BAŞKAN GÖKÇEK : “ANKARA’YA HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Ankara’da bulunan çeşitli derneklerin başkan ve yöneticilerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ziyaretleri devam dernekler_baskan_ziyaret_ERA_8131.JPGediyor. Başkan Gökçek, ziyaretlerde yaptığı konuşmada,  “Ankara’ya hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Ankara Sebze Meyve Komisyoncular Derneği, Başkent Organize Sanayi Bölgesi ve Muş İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetici ve üyeleri Başkan Melih Gökçek’i makamında ziyaret etti.

Dernek temsilcilerini ayrı ayrı makamında ağırlayan Başkan Gökçek, dernek temsilcilerinin istek ve taleplerini dinledi, sorularını cevaplandırdı.

“HAL’İ KENDİNİZ YAPIN MÜLKÜ SİZİN OLSUN”

Toptancı Hal’in yeni taşınacağı bölgede alt yapı çalışmalarını yapacaklarını söyleyen Başkan Gökçek,  “Hali siz yapın, mülk de  kendinizin olsun. Biz oradan herhangi bir kar filan kesinlikle düşünmüyoruz. Önemli olan sizin bir an önce oraya geçip daha modern bir mekana sahip olmanız. Mutlaka sizin için de avantajlı olur. Size her türlü yardımı yaparım” dedi.

Sanayi bölgelerinin alt yapısını bedava yaptıklarını belirten Başkan Melih Gökçek, “Siz de bir nevi ticaret sanayisiniz ” dedi.

Başkan Gökçek, Ankara Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği temsilcilerine üreticinin ürünlerinin daha iyi değerlendirilmesi konusunda işbirliği çağrısında bulunarak, “Köylünün malının daha iyi değerlendirilebilmesi amacındayız. Üretici sebzeyi, meyveyi ambalajlı satıp, ‘50 kuruşa alıyorsa 1 liraya satsın’ değerlendirsin amacındayız. Siz de satarken ambalajlı olarak hazır vaziyette satın. Bu konuda sizinle işbirliği düşünüyoruz. Biz köylü ile ilgili bir tarım ve hayvancılık projesi geliştirdik. Kendi şirketlerimize ambalaj yerleri kurdurmayı düşünüyoruz. Benim gayem köylü biraz fazla para kazansın. İstemezseniz biz kurarız tesisi” dedi.

Başkan Gökçek, termal tesislerin alt yapılarını da bedava yapacaklarını belirterek, yaptıktan sonra oradan çıkan suların tekrar seracılıkta kullanılmasını arzu ettiklerini, bu konuda işbirliği yapabileceklerini söyledi.

Dernek temsilcileri ise Başkan Gökçek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye’nin en modern halini kurmak istediklerini söylediler.

-BAŞKENT OSB-

Başkan Gökçek’i makamında ziyaret eden bir diğer dernek ise Başkent Organize Sanayi Bölgesi oldu. Dernek temsilcilerinin sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gökçek, Başkent OSB’nin yol sorunu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile dernekler_baskan_ziyaret_ERA_8284.JPGtelefonda görüştükten sonra gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Organize sanayi Bölgelerinin alt yapılarını yaptıklarını hatırlatan Başkan Gökçek, Başkent OSB’ye alt yapı konusunda ne isterlerse yapacaklarını söyledi.

Dernek temsilcileri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve destekler için teşekkür ederek, görüş ve isteklerini ilettiler.

-“1071 MALAZGİRT BULVARI” İÇİN TEŞEKKÜR PLAKETİ-

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i en son Muş İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği temsilcileri ziyaret etti.

ODTÜ Yolu’na “1071 Malazgirt Bulvarı” adı verilmesi nedeniyle Başkan Gökçek’e bir teşekkür plaketi veren dernek temsilcileri, yapılan hizmetlerden dolayı şükranlarını sundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, “Gerçekten 1071 Malazgirt Bulvarı güzel oldu. Beni hem Vali bey hem  kaymakam ikisi de telefonla aradı. Çok teşekkür ettiler. Gerçekten çok memnun olmuşlar. Ankara’da da çok ses getirdi. ODTÜ’nün içinde Bizans kalpağı giyip protesto ettiler. Gerçekten demek ki hala Bizans’ın nesli Türkiye’de yaşıyor bu da bir gerçek. İstemeseler de bu isimleri koyuyoruz. Diyorlar ki niye koydun Efendim diyorum Anadolu Bulvarı’ndan geleceksin, CHP var orada tam onun önüne de bir Milli İrade Köprüsü yaptık. Milli İrade Köprüsü’nden geçeceksin ondan sonra seni Sultan Alparslan 1071 Malazgirt’le karşılayacak diyoruz. Selçuklu Sultanları’nın isimlerini koyduk diğer alt geçitlere de yakıştı” diye konuştu.

Dernek temsilcileri Başkan Gökçek’e kendilerine verilen hizmetler için teşekkür ederek, dernek yeri konusunda yardımcı olmalarını istediler.

Başkan Gökçek’te gereken yardımın yapılacağını söyleyerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
DERNEKLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET