Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Dikmen Vadisi’nde Bir Yaz Akşamı…

-Büyükşehir Belediyesi’nin Dikmen Vadisi’ndeki “Ankara Akşamları” Eğlence Programı, Başkentlilerden Büyük İlgi Gördü. -Eğlence Programına Katılan Başkentli Gençler Ve Aileleri Eğlence, Müzik, Yarışma Ve Ödül Dolu Bir Gece Yaşadı.

02 Ağustos 2010 Pazartesi 05:50
Dikmen Vadisi’nde Bir Yaz Akşamı…

1.JPG2.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Dikmen Vadisi Amfi  Tiyatrosu’nda düzenlediği “Ankara Akşamları” adlı eğlence programı,  Başkentli gençler ve ailelerine neşe dolu saatler yaşattı.

Büyük Ankara Festivali ile yüz binlerce Ankaralıyı AKM alanında buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında düzenlediği panayırlar, konserler ve gösterilerle Ankara’daki coşkuyu sürdürerek, Dikmen Vadisi’nde ardarda düzenlediği ikinci eğlence programıyla da Başkentlilere yine  unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Mefaret Ersöz, Türk Halk Müziği Sanatçısı Murat Eroğul ve Pop Müzik Sanatçısı Serap Engin’in  seslendirdiği parçalara eşlik ederek sahnede dans eden Başkentliler; Kenya Akrobasi Grubu’nun ateş, şapka ve ip atlama gösterilerini hayranlıkla seyrettiler. Kenyalı grubun gösteriyi izleyen çocuklarla bir arada yaptığı inanılmaz dans ve görsel şölen ise Dikmen Vadisi Amfi Tiyatrosu’nu dolduran Başkentlilere güzel bir sürpriz yaşattı.

 -YAŞGÜNÜNDE BİSİKLET KAZANDI

Birbirinden eğlenceli ve komik yarışmaların da düzenlendiği gecede, hem çocuklar hem de aileleri de doyasıya eğlenerek, çeşitli ödüller kazandı.

Program içinde yapılan kura çekilişine katılan yüzlerce  Başkentliden biri olan 10 yaşındaki Seçil Çetin, bir bisiklet sahibi oldu. Seçil Çetin, “Bugün hayatımın en mutlu günlerinden biri. Annemden yaş günüm için bisiklet istemiştim. Alamamıştık.  Ama yaş günümde en güzel hediyeyi ben aldım” diye duygularını dile getirdi.

 Bisikletten tava takımına, vantilatörden tenis raketlerine, dvd playerden porselen yemek takımına, elektrikli süpürgeden bardak setine, fırından ütüye, nevresim takımından oyuncak araba ve futbol  toplarına kadar çeşit çeşit hediyeler kazanan, müzik eşliğinde güzel saatler geçiren Başkentliler, gecenin sonunda mutlu bir şekilde evlerine döndüler.