DÜNYADAKİ İLK "DERİ KESME HÜSN-İ HAT YANSIMALARI" SERGİSİ

19 Nisan 2013 Cuma 00:00
DÜNYADAKİ İLK "DERİ KESME HÜSN-İ HAT YANSIMALARI"  SERGİSİ

SANATÇI MURAT ATEŞ’İN 6O ESERİNİN YERALDIĞI SERGİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜVENPARK SANAT GALERİSİ’NDE 27 NİSAN’A KADAR AÇIK KALACAK

SERGİYİ GEZEN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ARICI, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E DÜZENLENEN BU ANLAMLI SERGİYE BAŞKENT’İN MERKEZİNDEKİ BU GÜZEL SANAT GALERİSİNİ TAHSİS ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

deri_sergi_330_19042013.jpgKutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen, Deri Kesme Hüsn-i Hat Yansımaları Sergisi, Ankaralılardan büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi Güvenpark Sanat Galerisi’ndeki sergide Sanatçı Murat Ateş’in 60 eseri yer alıyor. Deri Kesme Hüsn-i Hat Yansımaları Sergisi, 27 Nisan Cumartesi akşamına kadar gezilebilecek.

Sergiyi gezen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, “Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e düzenlenen bu anlamlı sergiye Başkent’in merkezindeki bu güzel sanat galerisini tahsis ettiği için teşekkür ediyorum”  dedi.

Sergilenen eserlerin sahibi sanatçı Murat Ateş’in eşliğinde eserleri dikkatle inceleyerek, bilgi alan Abdurrahman Arıcı, sergi hakkındaki görüşlerini şu sözlerle ifade etti:

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen bu anlamlı sergi için vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği Başkent’in merkezi noktası Kızılay’da böylesine güzel bir salonu tahsis ettiği için Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e çok teşekkür ediyorum.

Sanatçı arkadaşımız da bana Deri Kesme Hüsn-i Hat Yansımaları sergisinin dünyada ilk defa gerçekleştirildiğini söyledi. Hakikaten çok güzel bir çalışma olmuş. Daima ustalara saygı göstermek lazım. El emeği, göz nurunun uyum içerisinde bütünleştiği bu anlamlı sergiyi ziyaret etmek mutluluk verici.”

DÜNYADAKİ İLK "DERİ KESME HÜSN-İ HAT YANSIMALARI"  SERGİSİ