DUYURU:İSTANBUL YOLU VARLIK MAH. TANZİMAT CAD. TRAFİĞE KAPATILACAKTIR

17 Temmuz 2014 Perşembe 10:18
DUYURU:İSTANBUL YOLU VARLIK MAH. TANZİMAT CAD. TRAFİĞE KAPATILACAKTIR

BASIN DUYURUSU

tanzimat.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ihale işleri kapsamında yaptırılan İstanbul Yolu Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi kesişiminde temiz su hattı bağlantısı yapılması işi kapsamında 17.07.2014 gece 01:00 saatinden, 23.07.2014 sabah saat 06:00 saatine kadar Ulus istikametinden İstanbul istikametine gidişteki yol bölümü taşıt trafiğine kapatılacağından; Sürücülerin alternatif güzergahları kullanması gerekmektedir.

Güzergah Planı İçin Tıklayınız