Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

EGO ŞOFÖRLERİNDEN KAN BAĞIŞI

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile Kızılay tarafından düzenlenen kampanyada, 1000’e yakın EGO şoförü kan bağışında bulundu.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 11:48
EGO ŞOFÖRLERİNDEN KAN BAĞIŞI

-EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE KIZILAY TARAFINDAN DÜZENLENEN KAMPANYADA, 1000’E YAKIN EGO ŞOFÖRÜ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

ego_kan_bagisi_3.jpgBüyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü ile Kızılay tarafından düzenlenen kampanyada, 1000’e yakın EGO şoförü kan bağışında bulundu.
Genel Müdür Balamir Gündoğdu’nun da katıldığı kampanyaya, EGO Daire Başkanları ve EGO şoförleri yoğun ilgi göstererek kan bağışı yaptı. Belirli aralıklarla kan bağışı kampanyası düzenleyen EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, verilen kanlarla, hem toplumun kan ihtiyacının karşılanmasının sağlandığını hem de toplumsal olarak örnek eğilimin artırılmaya çalışıldığını belirttiler.

-“KANIN HAYATİ ÖNEME SAHİP OLDUĞU BİLİNCİNDEYİZ…”
EGO 2. Bölge Yerleşkesi’nde düzenlenen kan bağış kampanyasına katılan EGO Genel Müdürü Balamir Gündoğdu, kan bağışında bulunarak, “Gün boyu trafikte olan şoför arkadaşlarım, kanın ne derece hayati öneme sahip olduğu bilincinde. Bunu da sergiledikleri örnek davranışlarıyla bir sefer daha gösterdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Bine yakın EGO şoförünün kan bağışında bulunduğu kampanyada, EGO Otobüs İşletme, EGO Araç Bakım- Onarım, Raylı sistemler, Bilgi İşlem, EGO Destek Hizmetler Daire Başkanları ile personelleri de kan bağışında bulundu.

EGO ŞOFÖRLERİNDEN KAN BAĞIŞI
EGO ŞOFÖRLERİNDEN KAN BAĞIŞI
EGO ŞOFÖRLERİNDEN KAN BAĞIŞI
EGO ŞOFÖRLERİNDEN KAN BAĞIŞI