17 Aralık 2015 Perşembe 10:06
EGO'DA MASA TENİSİ HEYECANI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE EGO ÇALIŞANLARI ARASINDA DÜZENLENEN “GELENEKSEL SONBAHAR MASA TENİSİ TURNUVASI”, ÇEKİŞMELİ GEÇEN MÜSABAKALARIN ARDINDAN TAMAMLANDI
-BAYANLARDA EGO BÜTÇE VE MALİ İŞLER DAİRESİ, ERKEKLERDE İSE ZABITA DAİRESİ BİRİNCİLİĞİ KAZANDI

tenis.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Sonbahar Masa Tenisi Turnuvası”, çekişmeli müsabakaların ardından tamamlandı.
Büyükşehir Belediyesi ile EGO çalışanları arasında düzenlenen turnuvanın sonunda, birinciliği bayanlarda EGO, erkeklerde ise Zabıta Dairesi kazandı.
Birimler arasında kaynaşma ve sosyalleşmeyi sağlamak, sosyal aktivitelere yön vermek, dostluk ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen turnuvaya bu yıl, 88 yarışmacı katıldı.
Son derece çekişmeli ve eğlenceli geçen müsabakalar sonucunda bayanlarda Bütçe ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Nesibe Büyükkapu birinci, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Fevziye Aluç ikinci ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Aynur Tetiköz üçüncü oldu.
Erkeklerde ise Zabıta Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Yusuf Akçay birinci olurken, Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Fırat Kaymak ikinciliği ve EGO Genel Müdürlüğü Araç Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Osman Metin üçüncülüğü kazandı.
Turnuvanın sonunda dereceye girenlere plaket ve ödülleri, birim daire başkanları tarafından verildi.