EGO'DAN ŞOFÖR AÇIKLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde, bir belediye otobüsünde gerçekleşen protesto gösterilerini sosyal medya hesabından küfürlü bir şekilde eleştirdiği öne sürülen EGO şoförü B.S.A hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi.

19 Şubat 2015 Perşembe 13:29
EGO'DAN ŞOFÖR AÇIKLAMASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BİR BELEDİYE OTOBÜSÜNDE GERÇEKLEŞEN PROTESTO GÖSTERİLERİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN KÜFÜRLÜ BİR ŞEKİLDE ELEŞTİRDİĞİ İDDİA EDİLEN EGO ŞÖFORÜ B.S.A HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDIĞINI BİLDİRDİ

EGO’dan yapılan açıklamada; B.S.A’nın konuya ilişkin yaptığı savunmasında, “Mesajın atıldığı sosyal medya hesabının günler öncesinde çalındığını ve mesajı kendisinin atmadığını” söylediği ifade edilerek, “B.S.A. isimli EGO otobüs şoförümüz, hesabının günler önce çalındığına ilişkin şahitlerinin de bulunduğunu ifade etmesine karşın, hakkında inceleme başlatılmıştır” denildi.