Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

El Baskısı Resim Etkinliği…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇUBUK AİLE YAŞAM MERKEZİ, DÜZENLEDİĞİ “EL BASKISI RESİM YAPMA ETKİNLİĞİ” İLE ÜYELERİNE EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞATTI

06 Şubat 2012 Pazartesi 10:21
El Baskısı Resim Etkinliği…

el_baskisi_400_2_06022012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren aile yaşam merkezleri, özellikle soğuk kış günlerinde dışarıya çıkma fırsatı bulamayan çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Çubuk Aile Yaşam Merkezi de Şubat ayı içerisinde çocuklar için düzenlediği “El Baskısı Resim Yapma Etkinliği” ile genç öğrencilerin sanatsal gelişimine katkıda bulunuyor. Kulüp üyesi çocukların katılımıyla neşe içinde gerçekleşen etkinlikte, guaj boya ile duvarlara el baskısı ağaç, güneş ve çiçek resimleri yapıldı. Eğitmenleri eşliğinde oyun salonu duvarlarını doğa resimleri ile donatan üyeler, hem hünerlerini gösterdiler hem de neşeli zaman geçirdiler.
Şubat ayı etkinlikleri kapsamında üyelerin farklı ve eğlenceli vakit geçirmeleri için gerçekleştirilen etkinlikte üyeler bugüne kadar alıştıkları kalem ve boya ile resim yapmanın dışına çıkarak farklı şekilde resim yapmanın heyecanını da yaşadılar.
Kirletme, dökme, damlatma telaşı olmadan gönüllerince ellerini boyaya batırarak duvara resim yapan çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirdiler. Etkinlik sonunda üyeler tatillerine güzel bir anı katmanın mutluluğunu yaşarken, oyun salonu duvarları da renkli görüntüsü ile diğer üyelerin beğenisini kazandı.