Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"EN GÜZEL PENCERE, BALKON VE TERAS TASARIM YARIŞMASI" SONUÇLANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi tarafından Başkent’te düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon ve Teras Tasarım Yarışması” sonuçları açıklandı. Başvuruların 4-15 Mayıs tarihlerinde arasında yapıldığı yarışmaya yüzlerce fotoğraf ve teşekkür mesajı yağdı

19 Mayıs 2020 Salı 09:16
"EN GÜZEL PENCERE, BALKON VE TERAS TASARIM YARIŞMASI" SONUÇLANDI

"EN GÜZEL PENCERE, BALKON VE TERAS TASARIM YARIŞMASI" SONUÇLANDI 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi tarafından Başkent’te düzenlenen “En Güzel Pencere, Balkon ve Teras Tasarım Yarışması” sonuçları açıklandı. Başvuruların 4-15 Mayıs tarihlerinde arasında yapıldığı yarışmaya yüzlerce fotoğraf ve teşekkür mesajı yağdı. 

Doç. Dr. Lale Özgenel, Ayşegül Aygün Coşkun, Eda Ersoy Tombakoğlu, Faruk Küçük ve Songül Top'dan oluşan yarışma jürisi, gönderilen fotoğrafları özgün fikir; mekansal işlevsellik; mekana uyumlu bitki, mobilya ve aksesuar kompozisyonu; bitki düzenlemesi ve dekoratif unsurların kullanımına göre değerlendirerek 3 katılımcıya derece, 10 katılımcıya teşvik ödülü verdi.

Tüm katılımcılara teşekkür mektubunun gönderileceği yarışmada, dereceye giren ve teşvik ödülüne layık görülen katılımcılar çeşitli ödüller kazandılar.  

İŞTE YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÜÇ DÜZENLEME: 

                                    EBRU GENÇ HARUN EROLNİLÜFER KUTLU