ENGELİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Planet Aile Yaşam Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle programı düzenledi. Merkez'in engelli üyelerinin sahne aldığı programda renkli görüntüler yaşandı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılışında, "Umudun Kanatları" isimli ritim grubu, yaptıkları gösterilerle sahneyi hareketlendirdi.

04 Aralık 2015 Cuma 16:07
ENGELİLER DOYASIYA EĞLENDİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE PLANET AİLE YAŞAM MERKEZİ’NDE EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLEDİ

engelliler.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, Planet Aile Yaşam Merkezi’nde 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle programı düzenledi. Merkez'in engelli üyelerinin sahne aldığı programda renkli görüntüler yaşandı.
Engelli vatandaşlardan oluşan seymenler, sahneledikleri performansla, konukları doyasıya eğlendirdi. Oyun havasına kendini kaptırıp sahneye çıkan konuklardan bazıları da seymenlere eşlik etti. Engelli üyeler tarafından sergilenen komedi dans gösterisi ise salonu kahkahalara boğdu. Film replikleri ve müzikler eşliğinde çeşitli taklitler da büyük ilgi gördü.
Konuklar, engelliler ile yakınlarının eğlence dolu anlar yaşadığı program, dans gruplarının gösterileriyle sona erdi.