Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Engelli Çiftin Nikahını Başkan Gökçek Kıydı…

- Sosyal Hizmetler Eğitim Ve Yardım Vakfı Başkanı Nevin Gökçek’in Düğünlerini Yaptırdığı Engelli Çiftin Nikahını Başkan Melih Gökçek Kıydı

19 Haziran 2010 Cumartesi 07:58
Engelli Çiftin Nikahını Başkan Gökçek Kıydı…

1.JPG

Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından düğünleri yapılan engelli çiftin nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından kıyıldı.
ASKİ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen nikah töreninde engelli Hicran Öney ve Köksal Yıldız’ın nikah şahitleri ise Nevin Gökçek, Ali İlkbahar, Gülgen Dural ve Ahmet Arslan oldu.

2.jpg
Çiftin nikahlarını kıyan Melih Gökçek hayırlı ve uğurlu olması temenni ederek, “Ben de sizi karı koca ilan ettim .Hayırlı uğurlu olsun. Sizlere iki cihan saadeti diliyorum. En az üç tane evlat temenni ediyorum. Bir yastıkta kocayın. Hiç ama hiç kavga etmeyin” diye konuştu.
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek ise düğüne gelen misafirlere teşekkür ederek, “Bu mübarek günde çiftleri sevindirdiniz. Düğünümüze gelerek, takılarla, hediyelerle onları ödüllendirenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Engelli çiftleri evlendirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Nevin Gökçek,daha önce de Hatice ve 20 gün önce de Yasemin isimli engelli bayanları evlendirdiğini hatırlattı.
Evlenen çiftlere mutluluklar dileyen Nevin Gökçek, şarkı ve türküler eşliğinde oynayarak eğlenen çifte eşlik etti.
Düğün pastasını kesen çift neşe içinde düğün heyecanını yaşarken,izleyenler zaman zaman gözleri yaşararak duygusal anlar yaşandı.