Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Eskişehir Yolu’nda Asfalt Çalışması…

- Büyükşehir Belediyesi Tarafından Eskişehir Yolu’nda Yapılacak Asfalt Çalışması Nedeniyle 10 Temmuz 2011 Pazar Akşamı Eskişehir’e Gidiş Yönü Kısmi Olarak Trafiğe Kapatılacak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir Yolu’nda yapılacak asfalt çalışması nedeniyle 10 Temmuz 2011 Pazar akşamı Ankara’dan Eskişehir’e gidiş yönünde yol kısmi olarak trafiğe kapatılacak.

11 Temmuz 2011 Pazartesi 13:40
Eskişehir Yolu’nda Asfalt Çalışması…

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek olan çalışmayla Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) gidiş ve geliş güzergahlarında modifiye bitümlü asfalt kaplama çalışmaları yapılacak.
Eskişehir Yolu’nda yapılacak asfalt çalışması öncesi yolun yüzeyinde ağır trafik yükü sebebiyle oluşan ondülasyon, lastik izleri ve oturmaların giderilmesi amacıyla trımmer (kazı) çalışmasına başlanacağını belirten yetkililer, kazı çalışmalarından sonra bitümlü sıcak karışım binder düzeltme tabakası ile yol yüzeyinin kaplanacağını belirttiler.
Bu çalışmalar yapılırken çalışma yapılan kesimde yolun sadece iki şeridinin kısmi olarak trafiğe kapatılıp trafik akışının diğer iki şeritten kontrollü olarak verileceğini belirten yetkililer, “Eskişehir Yolu’nun her iki kesiminde binder tabakası asfalt kaplama çalışmalarının bitiminden sonra modifiye bitümlü asfalt aşınma tabakası kaplama çalışmalarına başlanacak” diye konuştular.
Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Eskişehir Yolu İnönü Bulvarı Ulaştırma Bakanlığı kavşağı ile Yaşamkent Çevre Yolu köprüsü arasında kalan kesimde çalışmaların yapılacağını belirten yetkililer çalışmaların 24 saat kesintisiz sürdürüleceğini kaydettiler.