ESKİŞEHİR YOLU SÖĞÜTÖZÜ KÖPRÜSÜ KIZILAY İSTİKAMETİ TRAFİĞE AÇILDI

Çukurambar’dan Eskişehir Yolu’na direkt çıkış… Büyükşehir Belediyesi, Çukurambar’dan Eskişehir Yolu Kızılay istikametine çıkışı sağlayan yolu trafiğe açtı

24 Ekim 2012 Çarşamba 08:49
ESKİŞEHİR YOLU SÖĞÜTÖZÜ KÖPRÜSÜ KIZILAY İSTİKAMETİ TRAFİĞE AÇILDI

HAK_1481_thumb.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi, Çukurambar’dan Eskişehir Yolu Kızılay istikametine direkt olarak çıkış sağlayacak yolun yapımını tamamlayarak, trafiğe açtı.

Eskiden JW Marriott Oteli’nin arkasından dolanıp, demir yapının önünden Eskişehir Yolu’na çıkmaya çalışan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından Söğütözü Köprüsü’ne yapılan çıkış varyantı ile artık direkt olarak Eskişehir Yolu Kızılay istikameti trafiğine katılabilecekler.

Yaklaşık 150 metrelik yeni yolun trafiğe açılmasıyla vatandaşlar hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edebilecekler.