Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…

Etlik’te Yaşayan, Çalışan-Çalışmayan, Genç-Yaşlı, Evli-Bekar Yüzlerce Kadın 12 Yıldır Aynı Adreste Buluşuyor

25 Aralık 2012 Salı 00:00
ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…

Etlik’te Yaşayan, Çalışan-Çalışmayan, Genç-Yaşlı, Evli-Bekar Yüzlerce Kadın 12 Yıldır Aynı Adreste Buluşuyor. Büyükşehir Belediyesine ait Etlik Hanımlar Lokali’nde Verilen Spor, Sağlık, Terapi ve Kültürel Hizmetlerden Bugüne Kadar 18 Bin 534 Üye Yararlandı.


Etlik’te yaşayan, çalışan-çalışmayan, genç-yaşlı, evli-bekar yüzlerce kadın 12 yıldır bir adreste buluşuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs 2001 yılında hizmete açılan Etlik Hanımlar Lokali, dört dörtlük hizmetiyle “kadınların spor, etlik_hanim_lokali_330_25122012.jpgsağlık ve terapi merkezi” olarak hizmet veriyor.

Bugüne kadar 18 bin 534 üyenin yararlandığı Etlik Hanım Lokali, Keçiören İlçesi, Etlik Semti Osmanlı İş Merkezi içerisinde yer alan iki katlı geniş mekanında kadınlara daha mutlu ve sağlıklı bir hayat için kapılarını açıyor.

“Mutlu bir kadın mutlu bir nesil, bilinçli bir kadın bilinçli bir toplum demektir” anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Etlik Hanımlar Lokali’nde, üyeler boş zamanlarını kaliteli bir aktiviteye dönüştürebildikleri gibi stres atıyor, sosyal ilişkilerini geliştiriyor, güvenli bir ortamda kişisel gelişimlerine destek alıyorlar. Sık sık düzenlenen eğitsel seminerlerle pek çok alanda yeni bilgiler edinen üyeler, sıcak bir yaşam alanı imkanını doyasıya yaşıyorlar.

Lokalde step-aerobik, plates, bölgesel çalışma, fitness, masa tenisi, bilardo, air hockey, satranç, dart, halk oyunları gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra İngilizce, bilgisayar, diksiyon, hobi günleri, resim, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği dersleri, sağlıklı beslenme gibi alanlarda yetiştirme kursları veriliyor.

     Ayrıca Etlik Hanımlar Lokaline gelen üyeler alanlarında uzman kişiler tarafından çeşitli seminerlerle pek çok konuda bilinçlendiriliyor. Talebe göre de belirlenebilen seminerler genellikle “beslenme, aile planlaması, menopoz, kişisel gelişim, olumlu düşünme ve sorun çözme becerileri, hafıza teknikleri, aile içi iletişim, öz güven” başlıklı konularda gerçekleşiyor.

     Bu eğitimlerin sonunda üyeler, başarılarından dolayı katılım belgeleri ile ödüllendirilirken, en büyük ödül de tabi ki “vücutlarındaki toksinlerini atarak kazandıkları sağlık” oluyor.

     Etlik Hanımlar Lokali, güler yüzlü personelleriyle de dikkat çekiyor. Üyelerini bir misafir edasıyla ağırlayan uzman eğitmenler, başvuru sahiplerini ihtiyaçlarına göre yönlendirerek, daha başarılı sonuçlar alınmasını sağlıyor. Lokal üyeleri, kültürel yönden kendilerini geliştirebilmeleri için kütüphanedeki kaynak kitaplardan da ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

     Etlik Hanımlar Lokaline gelen üyelerin çocukları da kendileri gibi güzel imkanlara sahip oluyorlar. Üyelerin 3-6 yaş arası çocukları için yapılan, içinde oyuncakların, kitapların bulunduğu bölüm sayesinde, hem çocukların birbirleriyle iletişimi güçleniyor, hem de anneler rahatlıkla kaliteli zaman geçirme imkanı buluyor.

     Çalışan üyeler için ise mesai saatlerinin dışında çeşitli seanslar düzenlenerek ihtiyaçlara cevap veriliyor.

ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…
ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…
ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…
ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…
ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…
ETLİK’TE KADINLARIN BULUŞMA ADRESİ HANIM LOKALİ…