Ev ve Süs Hayvanı Satış Yeri ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.07.2012 Tarih ve 1193 sayılı Kararı ile "Ev ve Süs Hayvanı Satış Yeri Eğitimi ile Yerel Hayvan Görevlisi Eğitimi"nin, Ankara Büyükşehir Belediyesince verilmesi Kabul Edilmiştir.

21 Mayıs 2014 Çarşamba 15:57
Ev ve Süs Hayvanı Satış Yeri ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi

Ev ve Süs Hayvanı Satış Yeri Eğitimi ile Yerel Hayvan Görevlisi 2014 Yılı Eğitimi, 16-20 Haziran 2014 (5 Gün) Tarihleri arasında, Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 D Blok Y.Mahalle/ANKARA adresinde bulunan Belediyemiz Konferans Salonunda verilecektir.

Eğitimlere Katılım İçin Gereken Belgeler ve Ders Konuları Aşağıda Belirtilmiştir.

ev-sus-egitim.jpg

yerel-hayvan-egitim.jpg