18 Haziran 2016 Cumartesi 10:59
FEN İŞLERİ ÇALIŞANLARI, İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ŞEHİR İNŞAATININ MİMARI FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞANLARI, DÜZENLENEN İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
-GENELSEKRETER YARDIMCISI ÜÇPINAR’IN DA KATILDIĞI İFTAR YEMEĞİNDE, YAKLAŞIK 2500 KİŞİ BİRLİKTE ORUÇ AÇTI

fen_5.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı personeli, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, yüklenici firma temsilcileri, Fen İşleri Daire Başkanlığı şube müdürleri ve personelden oluşan yaklaşık 2500 kişi birlikte oruç açtı.
Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şube Müdürlüğü Güvercinlik Şantiyesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde, Başkent’in şehir inşaatının mimarları olan, gece gündüz inşaat alanlarında çalışan personel bu kez birlikte aynı alanda iftar yaptı.
Dualarla başlanan ve tasavvuf müziğinden örneklerin de sunulduğu iftarda çalışan personel, bir arada oruç açmanın manevi huzuru ve keyfini yaşadı.