Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen “Büyük Ankara Festivali”nin 20.gününde, Ziynet Sali ve Orhan Ölmez konserleri Başkentlilere coşkulu anlar yaşattı.

06 Temmuz 2013 Cumartesi 00:00
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR

-BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE FİNALE YAKLAŞILIRKEN BAŞKENTLİLER ZİYNET SALİ VE ORHAN ÖLMEZ KONSERİ İLE COŞTU

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ’NDE ONBİNLERCE BAŞKENTLİ GÜNDÜZ ALIŞVERİŞ, ÇEŞİTLİ GÖSTERİ VE ŞOVLARLA EĞLENİRKEN GECE DE UNUTULMAZ KONSER KEYFİ YAŞIYOR

6_buyuk_ankara_festivali_20gun_HKN_0153.JPGBüyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen “Büyük Ankara Festivali”nin 20.gününde, Ziynet Sali ve Orhan Ölmez konserleri Başkentlilere coşkulu anlar yaşattı.

Finale yaklaşan Büyük Ankara Festivali’nde coşku ve eğlence her geçen gün artarken, Başkentliler yaz akşamlarını da unutulmaz konserleri izleyerek geçirmeye devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanında düzenlenen festivalde  çocuklara yönelik pek çok etkinlik, animasyon, oyun ve eğlencenin yanı sıra hesaplı alışverişten, uluslar arası toplulukların ve sanatçıların gösterileri de vatandaşların hafızalarında yer ediyor.

-ORHAN ÖLMEZ COŞTURDU

Büyük Ankara Festivali’nin 20. Gününde sahneye ilk olarak Orhan Ölmez gelerek, Başkentlilere eğlenceli bir konser sundu. Pop fantezi müziğinin sevilen sanatçısı hareketli şarkılarını seslendirdiği konserinde, Başkentlilere hoş geldiniz diyerek, “Geçen sene de buradaydık. Bizi sizlerle buluşturduğu için Sayın Melih Gökçek’e çok teşekkürler. İyi ki varsınız, sizi seviyoruz, sayıyoruz, tekrar hoş geldiniz” dedi.

Hareketli şarkıların yanı sıra romantik şarkılardan da örnekler sunan Orhan Ölmez  “Dön desem” adlı şarkı ile seyircilere 6_buyuk_ankara_festivali_20gun_HKN_0320.JPGduygusal anlar yaşattı. “Nar danesi”, “Fidayda” gibi hareketli türküleri de seslendiren Orhan Ölmez’e seyirciler de eşlik etti.

-ZİYNET SALİ’DEN MUHTEŞEM KONSER

Orhan Ölmez’den sonra sahne alan Ziynet Sali, Başkentlilere unutulmaz bir konser verdi. Pop müziğin sevilen sanatçısı Ziynet Sali, “Bize yeter” adlı şarkısı ile konsere başladı.

Sali, Başkentlilere seslenerek, “Ankara güzel alkışlarınıza teşekkürler, tekrar hoş geldiniz, iyi eğlenceler…Sizlerle birlikte olmak çok güzel. Herşey güzel olsun” diye konuştu.

Sali konserinde “Herşey güzel Olacak”, “Alışkın Değiliz” gibi şarkılarını seslendirirken, “Hatasız Kul Olmaz”, “Leylim Ley”, “Uzun İnce Bir Yoldayım” gibi hafızalarda yer etmiş parçaları da seyircilerle birlikte söyledi.

-FESTİVAL COŞKUSU İLÇELERDE DE SÜRÜYOR

Büyük Ankara Festivali, dev oyuncak korteji ile ilçelere taşınmaya devam ediyor.  Festivalin 20.gününde masal ve çizgi film kahramanlarından oluşan dev oyuncak korteji, bu kez Pursaklar İlçesi’ni dolaştı. Memo, Miki Mause, Sünger Bob, He Man, Tazmanya Canavarı, Tiwity, Barbie Bebek, Nasrettin Hoca, mitolojik kahramanlar, taş devri insanı Çakmaktaş gibi masal kahramanlarının yer aldığı 32 değişik dev oyuncaktan oluşan kortej, renkli ve ışıklı gösterileri ile Yunus Emre Caddesi’nden başlayıp Yavuz Bulvarı’na kadar giderek ilçe halkına festival coşkusu yaşattı.

FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR
FESTİVAL COŞKUSU DEVAM EDİYOR