Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Festival’de Dev Atlar Görücüye Çıktı…

-Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen Dördüncü Büyük Ankara Festivali Son Günlerine Yaklaşırken, Alandaki Birbirinden Değişik Aktiviteler ve Eğlencelere İlgi Hiç Azalmadan Devam Ediyor -Anfa Çadırı Önündeki 6 Metrelik Dev At Heykellerinin Başkent’in 10 Ayrı Rekreasyon Bölgesinden Hangisine Konacağı Konusunda Anket Düzenleniyor

10 Temmuz 2011 Pazar 13:56
Festival’de Dev Atlar Görücüye Çıktı…

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkent’in merkezinde yüz binlerin katılımıyla düzenlediği ve artık son günlerine yaklaşan Büyük Ankara Festivali’nin, AKM Alanının dört bir tarafındaki etkinliklerine ilgi azalmadan devam ediyor. Festival için Başkent’in dört bir tarafından gelen ziyaretçiler arasında, Ankara’nın estetik görüntüsünü daha da pekiştirecek 6 metrelik dev at heykellerinin, Başkent’in 10 ayrı rekreasyon alanından hangisine konacağı konusunda da anket düzenliyor.
 Ucuz ve kaliteli alışverişlerin yapıldığı stantlardan, ünlü tatların yemek bahçelerine, yarışmaların, çeşit çeşit gösterilerin ve konserlerin düzenlendiği sahnelerin alanın dört bir tarafına yayıldığı festivalde, Başkent’teki çalışmalara ilişkin ziyaretçilere bilgi veren Büyükşehir Belediyesi, yapılacak çalışmalara da Başkentlileri ortak ederek, görüşlerini alıyor.
 Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Çadırı önüne konulan 2 adet tek mermerden yapılan 6 metrelik şaha kalkmış beyaz at heykellerinin Başkent’in 10 ayrı rekreasyon alanından hangisine konması gerektiği konusunda düzenlenen ankete, festivale gelen ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.
Ankete katılan vatandaşlar, at heykellerinin nereye konursa konsun Başkent’e çok yakışacağını, daha önceki çalışmalarda olduğu gibi bu konuda da kendilerinin görüşlerinin alınmasının da mutluluk verici olduğunu dile getirdiler.
 Dikmen Vadisi, Moganpark, Göksu, Çiftlik, Kuzey Ankara, Yeni Hipodrom, Altınpark, 50. Yıl, Harikalar Diyarı ve Gençlik Parkı seçeneklerinden kendilerine uygun gelenini işaretleyen Başkentlilerin katıldığı anket sonucunda, at heykelleri, en çok tercih edilen rekreasyon alanına yerleştirilecek.

-BÜYÜKŞEHİR LOGOLU ÜRÜNLERE BÜYÜK İLGİ 

1.JPG

Festival alanındaki her stantta, çadıra ve gösteriye ayrı ayrı yoğun ilgi gösteren Başkentlilerin, alışveriş için tercihlerinden biri de Büyükşehir Belediyesi ve Misket (Seğmen kıyafetli Ankara Kedisi) logolu ürünlerin satıldığı stant oluyor. Stantta yer alan kupadan, duvar saatine, anahtarlıklardan, çanta askılarına, kalemden, bardak altlığından şapkalara kadar üzerinde misket ve Büyükşehir Belediyesi logosu bulunan onlarca değişik ürün 3,5 ile 20 TL arası değişen fiyatlarla Başkentlilerin beğenisine sunuluyor.