Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Festivalde düğünümüz var!...

-AnkaraBüyükşehir Belediyesi’nin Gelenekselleştirerek Her Yıl Düzenlediği Toplu Düğün Organizasyonu Bu Yıl da Büyük Ankara Festivali Kapsamında, Pazar Günü (10 Temmuz 2011) Atatürk Kültür Merkezinde Yapılacak - 211 Çiftin Mutlu Sona Ulaşacağı Düğün Töreninde Özcan Deniz ve Niran Ünsal Sahne Alacak -Çiftlerin Toplu Nikahını Başkan Gökçek Kıyacak

08 Temmuz 2011 Cuma 13:58
Festivalde düğünümüz var!...

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye öncülük ettiği, artık gelenekselleşen düğün organizasyonu bu yıl da 211 çifti mutlu sona kavuşturacak.

1.JPG
Büyük Ankara Festivali kapsamında, “2011’de 211 çift”, Pazar günü (10 Temmuz) Atatürk Kültür Merkezi’nde, Başkan Melih Gökçek’in kıyacağı nikahta, Özcan Deniz ve Niran Ünsal’ın vereceği  konseri sırasında hayatlarını birleştirirken, onbinlerce Başkentli de bu sevince şahitlik edecek.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından her yıl büyük bir özenle hazırlıkları yürütülen muhteşem düğün gecesi için geri sayım başladı. Büyük Ankara Festivali’nin son gününü daha da unutulmaz kılacak, festivale muhteşem bir final yapacak düğün gecesinde bu yıl 211 çift mutlu sona ulaşacak. Maddi olanaksızlar nedeniyle düğün yapma şansı bulamayan 211 gelin ve damat adayı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıyacağı nikah sonrası, on binlerce Başkentlinin şahitliğinde dünya evine girmiş olacak.
Festival boyunca, her gün Türkiye’nin en sevilen seslerini ağırlayan ve on binlerce vatandaş tarafından tıklım tıklım dolduran konser alanı bu güzel gün için özel olarak süslenip, muhteşem bir atmosfere büründürülecek. Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Özcan Deniz ve Niran Ünsal, en sevilen şarkılarını yeni evlenen çiftler için seslendirecek. İlk danslarını iki ünlü sanatçının hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde yapma şansına yakalayan çiftler, unutamayacakları bir gece yaşayacak.
Gelin ve damatlıkları Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından diktirilen çiftlere günün anısına da özel, küçük hediyeler verilecek.