09 Mart 2015 Pazartesi 10:26
"FOMGET" BİRİNCİLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ FOMGET, BÜYÜKLER KATEGORİSİ’NDEKİ “İL YARIŞMASI”NDA İZMİR YÖRESİNE AİT OYUNLARLA BİRİNCİ OLDU

DSC_7368.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi “FOMGET Halk Dansları Topluluğu”, Halk Oyunları Federasyonu’nun düzenlediği, “İl Yarışması”nı kazanarak, birinciliklerine bir yenisini daha ekledi.
Halk dansları topluluğu FOMGET, ulusal ve uluslar arası dans yarışmalarında aldığı ödüllerle adından gururla söz ettirmeye devam ediyor.
Başarılarıyla Başkent’in gururu olan FOMGET, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenlediği Büyükler kategorisindeki “İl Yarışması”nı İzmir yöresine ait halk dansları gösterisi ile katılarak birinci oldu.
Kazandığı birinciliğin ardından FOMGET, “Bölgelerarası Halk Oyunları Yarışması”nda Başkenti temsil edecek.
Yarışmaya FOMGET dışında, Çankaya Belediyesi HOYTUR Halk Oyunları ekibi iki faklı ekiple, Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk oyunları ekibi ve TUANA Sanat Kulübü ekibi katıldı.