24 Kasım 2015 Salı 12:53

Büyükşehir’den Öğretmenler Günü Kutlaması

ogretmen.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Çocuk Koruma Evleri Koordinasyon Merkezi öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Merkez eğitmenleriyle bir araya gelen Asım Balcı, eğitmenleri makamında ağırladı. Merkezin projeleri ve faaliyetleri hakkında karşılıklı fikir ve düşünceler paylaşıldı.

İdari personelin de bulunduğu ziyarette, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Çocuk Koruma Evleri Koordinasyon Merkezi eğitmenlerinin Öğretmenler Günü tek tek kutlandı; çalışmaları ve emekleri sebebiyle teşekkür edildi.

Samimi bir sohbet eşliğinde, gerçekleşen ziyarette, bol bol hatıra fotoğrafı çekildi; ziyaret sonunda, eğitmenler, bu özel günü unutmayarak kutlayan, tüm yetkililere teşekkürlerini sundular.