Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Gmk Bulvarı’nda Asfalt Çalışması…

-Kızılay-Tandoğan Kavşağı Arasındaki Gmk Bulvarı, Asfalt Yenileme Çalışmaları Nedeniyle, Dönüşümlü Olarak Tek Yönlü Trafiğe Kapatılacak -Çalışmalar Süresince, Tandoğan Kavşağı’ndan Kızılay Yönü 30 Temmuz Cuma Günü Saat 20.00’dan, 31 Temmuz Cumartesi Günü Gecesi Saat 24.00’a Kadar; Kızılay’dan Tandoğan Yönü İse, 31 Temmuz Gecesi 24.00’dan, 2 Ağustos Pazartesi Günü Saat 08.00’a Kadar Kapalı Kalacak -Gmk Bulvarı’nı Uzun Ömürlü, Yepyeni ve Modern Bir Asfalta Kavuşturacak Çalışmalar Süresince Sürücüler, Yol Boyunca Oluşturulan Yönlendirme Levhalarını Takip Ederek, Gidecekleri Yerlere Ulaşabilecekler

25 Temmuz 2010 Pazar 06:40
Gmk Bulvarı’nda Asfalt Çalışması…

Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı, yepyeni ve modern asfalta kavuşturuluyor. Asfalt serim çalışmaları süresince Tandoğan Kavşağı-Kızılay Atatürk Bulvarı arasındaki GMK Bulvarı, dönüşümlü olarak tek yönlü trafiğe kapatılacak.
Başkentlilerin mağdur olmadan yepyeni asfalta kavuşturulması için trafik yoğunluğunun az olduğu hafta sonu yapılacak çalışmalarda GMK Bulvarı, Tandoğan Kavşağı’ndan Kızılay yönüne  30 Temmuz Cuma günü saat 20.00’dan, 31 Temmuz Cumartesi günü gecesi saat 24.00’a kadar kapalı kalacak.
Bu bölümdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ise bu kez de Kızılay’dan Tandoğan Kavşağı yönüne 31 Temmuz gecesi saat 24.00’dan, 2 Ağustos Pazartesi günü saat 08.00’a kadar trafiğe kapatılacak.
Fen işleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için 24 kesintisiz ve süratli bir şekilde yapılacak.
Çalışmalar süresince, yol boyunca oluşturulacak yönlendirme levhalarıyla Başkentli sürücülerin alternatif güzergahlarla gidecekleri yerlere ulaşmalarının sağlanacağı çalışmaların ardından, söz konusu yol modern bir görünüme kavuşturulmuş olacak. 
 -BAŞKENT’TE YOL SEFERBERLİĞİ
 Asfalt serimi için en uygun mevsim olan yaz aylarında asfalt serim çalışmalarına hız veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent yollarında asfalt seferberliği başlattı.    
Uzun ömürlü ve modern görünümlü yepyeni asfaltlarla Başkent cadde ve bulvarlarını asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarını da Ankaralıları en az mağdur edecek şekilde, uygun zamanda, süratli ve sorunsuz bir şekilde yürütüyor.
Bu kapsamda Ankara’daki birçok bulvar ve caddeyi asfaltlayan ekipler, şimdi de GMK Bulvarı’ndaki çalışmaları tamamlayarak, Başkent yollarında sürüş keyfini daha da arttıracaklar.