“Gökçek’e Yumruk Önlemi…” Haberiyle İlgili Büyükşehir Belediyesi’nden Açıklama

-CİHAN HABER AJANSIN’DAN, “GÖKÇEK’E 23 NİSAN KORTEJİ ÖNCESİ ‘YUMRUK’ ÖNLEMİ…” BAŞLIKLI HABER GERÇEKLERLE İLGİSİ OLMAYAN TAMAMEN ASILSIZ BİR HABERDİR

21 Nisan 2010 Çarşamba 02:14
“Gökçek’e Yumruk Önlemi…” Haberiyle İlgili Büyükşehir Belediyesi’nden Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi tarafından yapılan açıklamada Cihan Haber Ajansı tarafından bugün servise konulan “Gökçek’e 23 Nisan Öncesi Yumruk Önlemi…” başlıklı haberin gerçeklerden uzak ve tamamen asılsız bir haber olduğu bildirildi.

Ajansın haberinde, “son günlerde siyasilere karşı artan yumruklu saldırılar sonucunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için de güvenlik önlemlerinin artırıldığı” iddia edilmektedir. Bu iddia da tamamen asılsızdır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Nisan Cumartesi günü,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenecek dev kortej ve Kızılay’daki konser, her yıl olduğu gibi bu yıl da olağan güvenlik önlemleriyle gerçekleştirilecek.