Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

GÖKÇEK'LERDEN ASKİ'NİN BAYAN ÇALIŞANLARINA K. GÜNÜ KUTLAMASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, ASKİ’de görev yapan bayan personelin Dünya Kadınlar Günü’nü yemekli bir toplantıda kutladı.

11 Mart 2014 Salı 16:27
GÖKÇEK'LERDEN ASKİ'NİN BAYAN ÇALIŞANLARINA K. GÜNÜ KUTLAMASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN MELİH GÖKÇEK:

“ALTYAPI KONUSUNDA SON DERECE BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZ VAR”  

 “BEYPAZARI'NIN ASBESTLİ BORULARINI DA SİZ DEĞİŞTİRDİNİZ, 

25 KİLOMETRE KANALİZASYON, ARITMA TESİSİ YAPTINIZ” 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, ASKİ’de  görev yapan bayan personelin Dünya Kadınlar aski_kadinlar_gunu_HKN_9200.JPGGünü’nü yemekli bir toplantıda kutladı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’yı sayılı dünya kentleri arasına soktuğunu belirterek, “Özellikle altyapı konusunda son derece başarılı çalışmalarınız var.  Ankara’da altyapı konusunda hemen hemen hiç şikayet yok. Bu da doğrudan sizin göstermiş olduğunuz performansa bağlı olan bir şey. Emek ve çabalarınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ASKİ çalışanlarının su ile ilgili konularda uzman olduğuna dikkat çeken Başkan Gökçek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ olarak, Beypazarı’nın asbestli borularını siz değiştirdiniz. 25 kilometre kanalizasyonlarını siz yaptınız. Arıtma tesisini siz yaptınız. Suyu yeterli olmadığı için takviye kuyuları siz açtınız. Su konusunda her şeyi siz yaptınız” diye konuştu.   

-“EVLİLERE SAADET, BEKARLARA HAYIRLI KISMET DİLİYORUM”

Başkan Melih Gökçek, konuşması şu sözlerle tamamladı:

“Burada evli olan bayan arkadaşlarımızın hepsine, evlerinde saadetler diliyorum. Bekar olanlara da acil hayırlı kısmetler diliyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin.  İnşallah önümüzdeki 5 yıl içinde evlenmeyen kalmaz, Allah bana bir 5 yıl daha belediye başkanlığını nasip ederse hepinizin nikahını ben kıyarım.”

Nevin Gökçek ise bayanların dayanma gücü ve manevi yönlerden erkeklerden  çok daha güçlü olduğuna vurgu yaparak, “Evde hizmetçi oluyoruz, anne oluyoruz,  eş oluyoruz, hakim oluyoruz, öğretmen oluyoruz, işçi oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bayanlarla gurur duyuyorum” dedi.  

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, ASKİ personeli adına Nevin Gökçek’e bir buket  çiçek armağan etti.