Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Matinesi, bu kez Başkent’in kuzeybatısında 91 kilometre mesafedeki şirin ilçesi Güdül’de düzenlendi.

18 Mart 2014 Salı 08:39
GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN HANIMLAR MATİNESİ’NDE GÜDÜLLÜ HANIMLAR BİRARAYA GELDİ

NEVİN GÖKÇEK: “BİZ KADINLAR, HAYATIN HER ALANINDA VARIZ”

_DNR8827.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Matinesi, bu kez Başkent’in kuzeybatısında 91 kilometre mesafedeki şirin ilçesi Güdül’de düzenlendi.

Güdül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Hanımlar Matinesi’ne, Nevin Gökçek’in yanı sıra yüzlerce Güdüllü hanım da çocuklarıyla birlikte katılarak, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün şarkılarına eşlik etti.  

Etkinlikte bir konuşma yapan Nevin Gökçek, katılan hanımlara teşekkür ederek, “Hayatın her alanında biz kadınlar varız. Evde işleriyle, dışarıda çalışmasıyla her şeyiyle biz kadınlar her alandayız. Onun için bizim işimiz çok ağır. Her zaman söylediğim gibi mutlaka kendimize de vakit ayırmalıyız” dedi.

Ankara’nın birçok ilçe ve mahallesini gezdiğini belirten Nevin Gökçek, Güdül’ün insanının çok özel ve akıllı olduğunu söyledi. Konuşmasında özellikle işte, evde çalışan kadınların kendilerine de zaman ayırması gerektiğini yineleyen Nevin Gökçek, “Biz kendimizi de düşünmeliyiz. Tamam çocuklarımıza bakalım, evimizi ihmal etmeyelim ama kendimizi de düşünelim.  Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil oldunuz. Belediyenin kadınlar için yapmış olduğu, yapacağı bütün faaliyetlere katılmanızı istiyoruz. Rabbim bu hizmetleri buraya getirmeyi, güzel işler yapmayı nasip etsin” diyerek konuşmasına son verdi.

Daha sonra sevilen sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün  şarkılarıyla eğlenen Güdüllü kadınlar, sanatçı ikilinin anlattığı komik hikayelerle de unutulmaz bir gün geçirdiler.    

GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ
GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ
GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ
GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ
GÜDÜL'DE HANIMLAR MATİNESİ