Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Güvenilir Kömürün Adresi Belko Kışa Hazır…

Başkent’te kaliteli kömürünün güvenilir adresi BELKO, 10 merkez ilçede 29 perakende satış deposuyla bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamladı.

12 Eylül 2012 Çarşamba 04:02
Güvenilir Kömürün Adresi Belko Kışa Hazır…

BELKO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 10 MERKEZ İLÇEDE 29 PERAKENDE SATIŞ DEPOSUNDA KÖMÜR SATIŞI GERÇEKLEŞTİRİYOR
BAŞKENTLİLER, KALİTELİ İTHAL PARÇA KÖMÜRÜN TONUNU 25 KİLOLUK TORBALARDA PEŞİN 570 TL, KREDİ KARTINA İSE 5 TAKSİTLE 595 TL’DEN SATIN ALABİLECEK


Başkent’te kaliteli kömürünün güvenilir adresi BELKO, 10 merkez ilçede 29 perakende satış deposuyla bu kış da Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamladı.
belko_komur_400_12092012.jpgPiyasaya sunduğu çevre dostu kaliteli kömür ile Ankara’da markalaşan BELKO, uygun fiyat ve vatandaşa sunduğu ödeme kolaylığıyla ile kömürde Başkentlilerin tercihinde ilk sırayı almakta bu kış mevsiminde de iddialı. Talep artışını da dikkate alarak kış sezonu hazırlıklarını tamamlayan BELKO, kaliteli ithal parça kömürün tonunu, 25 kiloluk torbalarda peşin 570 TL, kredi kartına ise 5 taksitle 595 TL’den satıyor.
Başkentliler, Yapı Kredi Bankası World Card, Garanti Bankası Bonus Card, İş Bankası Maximum Card, Vakıfbank Vakıf Card ve Akbank Axess kredi kartları ile BELKO satış depolarından 5 eşit taksitte kömür satın alabiliyor.

-ALO KÖMÜR HATTI 24 SAAT HİZMET VERİYOR-

Ankaralılar ayrıca “24 saat açık olan 211 06 00 Alo Kömür Hattı” ve “ücretsiz olan 0 800 314 53 14” numaralı telefonlarla 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi verebiliyor.
Diğer yandan, Kızılay Metro İstasyonu’nda bulunan BELKO Kömür Satış Bürosu da Ankaralıların kömür talebinin karşılanması için hazır bekliyor. BELKO bu yıl da apartman ve site yöneticilerine aldıkları kömür miktarına göre 10 aya kadar taksit fırsatı tanıyor.

-KALİTEDE GÜVEN, FİYATTA İSTİKRAR-

BELKO Genel Müdürü Ramazan Arslan, BELKO markasının verdiği güven duygusunun yanı sıra, uygun fiyat ve taksitli ödeme kolaylığına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
Arslan, Ankaralılara satılan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömürün kesinlikle kükürt oranı düşük, kalori oranı yüksek Güney Afrika orijinli ithal BELKO kömürü olduğunu belirtti. Kömür ile ilgili tüm ölçüm ve kalite kontrolünün daha kömürler İskenderun Limanı’nda gemiden indirilmeden önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çeken Arslan, kömürün BELKO tarafından teslim alındıktan sonra müşteriye sunulana kadar laboratuar analizlerinin yapıldığını ifade etti.

-“VATANDAŞLAR ŞİKAYETLERİ BİZE İLETSİN” -

BELKO’nun kaliteli kömürü vatandaşa en uygun fiyatla sattığını hatırlatan Arslan, “Amacımız Ankaralılara ucuz ve temiz kömür sağlayarak hava kirliğini önlemek. Uyguladığımız ucuz fiyat politikası, Ankara’da kömür fiyatlarının aşırı ölçüde yükselmesini de önlüyor” dedi.
Arslan, vatandaşları eksik tartı, sahte BELKO torbalarıyla satış yapan gezici araçlar ve kalitesiz kömür karıştırma tehlikesine karşı da dikkatli olmaya çağırarak, şikayetlerini “153 Mavi Masa”ya bildirmelerini istedi.