Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HALK EKMEK'TEN "ÖDÜLLÜ BÜFE YARIŞMASI"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ekmek büfelerini Başkent’in şehir mobilyalarıyla uyumlu, estetik ve modern bir görünüme kavuşturmak için proje yarışması düzenledi. 9 Mart tarihine kadar başvuruların yapılabileceği proje yarışmasında birinci seçilecek olan büfeye 5 bin TL ödül verilecek.

17 Şubat 2015 Salı 09:39
HALK EKMEK'TEN "ÖDÜLLÜ BÜFE YARIŞMASI"

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HALK EKMEK FABRİKASI, BAŞKENT’E YAKIŞIR ESTETİK VE MODERN EKMEK BÜFELERİ İÇİN PROJE YARIŞMASI DÜZENLİYOR
-9 MART PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR BAŞVURULARIN YAPILABİLECEĞİ YARIŞMADA BİRİNCİ SEÇİLECEK BÜFE PROJESİNE 5 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK


Halk Ekmek BüfeAnkara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ekmek büfelerini Başkent’in şehir mobilyalarıyla uyumlu, estetik ve modern bir görünüme kavuşturmak için proje yarışması düzenledi. 9 Mart tarihine kadar başvuruların yapılabileceği proje yarışmasında birinci seçilecek olan büfeye 5 bin TL ödül verilecek.
Ürettiği sağlıklı, hijyenik, ucuz ve çeşit çeşit ekmekleriyle Başkentlilerin tercihi olan Halk Ekmek Fabrikası, Ankara’nın 420 ayrı noktasında hizmet veren ekmek büfelerini yepyeni bir görünüme kavuşturacak. İlk etapta merkezi yerlerdeki 50 adet büfeyi modern, estetik ve Başkent Ankara’nın ödüllü görüntüsüyle bütünlük oluşturacak şekilde düzenleyecek olan Halk Ekmek Fabrikası, büfeleri peyderpey yenileyecek.
Ödüllü yarışma koşullarına ilişkin bilgi veren Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, “Ürünlerimizi tüketen vatandaşlarımızın üretim tesislerimizi gezme olanağı yok. Dolayısıyla bizim vitrinimizi de ekmek büfelerimiz oluşturuyor. Bu nedenle Başkent’in değişik noktalarında konuşlandırdığımız ve uzun süredir hizmet veren büfelerimizi yepyeni ve modern bir görünüme kavuşturmak istedik” dedi.

-BİRİNCİYE 5 BİN TL ÖDÜL
Ürettikleri sağlıklı ve ucuz ekmek çeşitlerinin lezzetleriyle de Başkentlilerin tercihi haline geldiğini ifade eden Ali İlkbahar, “Biz istiyoruz ki ekmeklerimizin tadı kadar satış büfelerimiz de vatandaşlarımızın beğenisini kazansın. Bu nedenle de en iyi büfenin rekabet ortamında ortaya çıkabileceğini düşünerek, bir yarışma düzenledik. Birinciye 5 bin TL ödülün verileceği yarışmaya katılacak projelerde büfelerin oturum alanının 2,30- 4 metre olması gerekiyor” diye konuştu.
Eski büfelerinin uzun yıllardır kullanıldığını ve artık Halk Ekmek Fabrikası’nı temsil etmekten uzak olduğunu belirten İlkbahar, “Bu kapsamda düzenleyeceğimiz yarışmanın sonucunda birinci gelen büfeden ilk etapta 50 adet yaptırıp, merkezi alanlardaki büfelerimizi değiştireceğiz. Değiştirdiğimiz büfelerimizi de artık eskimiş, yıpranmış ve satış yapılması mümkün olmayan büfelerimizin yerlerine koyacağız” dedi.
9 Mart’a kadar sürecek başvuruların sonucunda oluşturulan komisyonla birincinin seçileceğini kaydeden İlkbahar, “Büyükşehir Belediyemizin Başkent’teki birçok çalışmasında düzenlediği ödüllü anketler ve yarışmalar gibi biz de yeni büfelerimizi profesyonel gözlerle belirlemek istedik. Bu sayede de ekmek lezzetimizi satış büfemizin görüntüsüyle tamamlayacağız” diye konuştu.