Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM

Başkentlilerin talep ve isteklerini dikkate alarak hizmet odaklı çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, gıda alerjisi olan Başkentliler için özel ürünler üretiyor.

27 Aralık 2018 Perşembe 10:17
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR HALK EKMEK FABRİKASI, GLUTENSİZ ÜRÜNLER DE ÜRETEREK, GIDA ALERJİSİ OLAN VATANDAŞLARIN SAĞLIKLI VE GÜVENİLİR ÜRÜNLERE ULAŞMASINI SAĞLIYOR

-ÇÖLYAK VE GLUTEN DUYARLILIĞI OLAN BAŞKENTLİLERE ÖZEL ÜRÜNLER ÜRETEN HALK EKMEK, GLUTENSİZ ÜRÜN SATIŞINI TÜM SATIŞ MAĞAZALARINDA GERÇEKLEŞTİRİYOR

-GLUTENSİZ ÜRÜNLERİN ÇEŞİTLİLİĞİ DAHA DA ARTIRILACAK

baslik.jpg

Başkentlilerin talep ve isteklerini dikkate alarak hizmet odaklı çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, gıda alerjisi olan Başkentliler için özel ürünler üretiyor.

Halk Ekmek, Çölyak başta olmak üzere Fenilketonüri ve Gluten hassasiyeti olan vatandaşların tüketebilmesi sağlıklı ürün satışı da gerçekleştiriyor.

GÜVENİLİR ÜRÜNLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI

Yaşam boyu devam eden ve tek gıda alerjisi olan Çölyak hastalığı tedavi edilmediği ve özenli davranılmadığı takdirde hayatı çekilmez hale getirebiliyor.    

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın Çölyak ve Gluten duyarlılığına sahip kişiler için ürettiği glutensiz ürünler yoğun ilgi görüyor.

GIDA MÜHENDİSLERİ KONTROLÜNDE ÜRETİM

Hacettepe Üniversitesi akademisyenleri ile birlikte hazırlanan ürün reçetelerine göre imal edilen ürünler, Halk Ekmek Fabrikası’nın gıda mühendisleri tarafından da kontrol ediliyor.

Salı ve çarşamba günleri fabrikada üretimi yapılan glutensiz ürünler, fabrika satış mağazalarında raflardaki yerini alıyor.

ÇEŞİTLİLİK ESAS

Glutensiz olarak üretilen ürünler arasında un, ekmek, kurabiye ve çerez yer alırken, yapılan ar-ge çalışmaları ile de glutensiz gıdaların çeşitlendirilerek ürün yelpazesinin genişletilmesi hedefleniyor.

Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman, glutensiz ürünlerin üretimi ve çeşitliliği konusunda hassas davrandıklarının altını çizerek, “Başkentlilerin sağlığı bizim için hem çok önemli hem de çok değerli. Gerek üretim alanı gerekse çeşitlilik konusunda yoğun çalışmalar yürütüyoruz. Glutensiz simit üretimi konusunda da ar-ge çalışmalarımız devam ediyor. Sağlıklı ve güvenilir ürün yelpazemizi artırmayı amaçlıyoruz. Yakın zamanda güzel haberleri kamuoyumuzla paylaşacağız” dedi.

HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM
HALK EKMEK'TEN "SAĞLIK" İÇİN ÜRETİM