Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HALK İFTARI MAMAK'TA

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak’ta katıldığı Halk İftarı’nda yaptığı konuşmada İsrail’in Gazze’ye düzenlediği operasyonlara değinerek, “Filistin’de yaşanan olaylar yüreğimizi parçalıyor” dedi.

22 Temmuz 2014 Salı 10:58
HALK İFTARI MAMAK'TA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN MAMAK’TAKİ HALK İFTARINA KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK, GÜNDEME İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU VE MAMAK’TA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

-BAŞKAN GÖKÇEK:

-“FİLİSTİN’DE YAŞANAN OLAYLAR YÜREĞİMİZİ PARÇALIYOR”

 “YENİ MAMAK’TAKİ SHOWROOM İNŞALLAH BU SENE SONUNA KADAR BİTECEK VE MAMAK YENİ İÇ CEPHESİYLE DE SİZİN ÖNÜNÜZE ÇIKACAK” 

“MAMAK’A SADECE GEÇEN SENE 437 BİN TON ASFALT DÖKMÜŞÜZ. BU DA BURADAN İSTANBUL’A GİDECEK KADAR YOL DEMEKTİR.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak’ta katıldığı Halk İftarı’nda yaptığı konuşmada İsrail’in Gazze’ye mamak_iftar_DNR0114.JPGdüzenlediği operasyonlara değinerek, “Filistin’de yaşanan olaylar yüreğimizi parçalıyor” dedi.

“Her ilçede Halk İftarları” ile Başkenti ilçe ilçe gezen ve iftar sofralarında Ankaralılarla bir araya gelen Başkan Gökçek, Mamak Çarşısı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak’ta yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Gökçek; “Seçimlerde ricada bulunduk, ‘Mamak ve Büyükşehir’i ayırmayın, beraber hizmet verelim’ dedik. Sizler de bizi kırmadınız. Sizlere kalben teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Siz görevinizi yaptınız, bundan sonra görev bize düşüyor. Daha çok çalışıp size daha çok layık olmak için elimizden geleni sarf etmeye çalışacağız” diye konuştu.

-“SHOWROOM SENE SONUNDA HİZMETTE”

Konuşmasına, “Sevgili Mamaklılar sadece ve sadece geçen sene yaptığımız ve şu anda devam eden çalışmalarımızdan bahsetmek istiyorum” diyerek devam eden Başkan Gökçek, ilçede gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek çalışmaları kalem kalem şöyle açıkladı:

“- Mamak’a sadece geçen sene 437 bin ton asfalt dökmüşüz. Bu ne demek biliyor musunuz? 437 km uzunluğunda 6 metre genişliğinde yol demek. Yani buradan İstanbul’a gidecek kadar yol demektir.

-5 kilometre yol çalışması yapmışız.

-42 bin metrekare tretuvar yapmışız,

-32 kilometre bordür döşemişiz,

-1 tane dekoratif saat kulesi koymuşuz,

-Harman Saklı Bahçe bitiyor inşallah.

-Şahap Güler’de ve General Zeki Doğan’da 3 tane Büyükşehir olarak park yapmışız.

-Kentsel dönüşüme olanca hızla devam ediyoruz. 

-Hem kentsel dönüşüm alanının parkını bitiriyoruz hem de 5150 konutun ihalesini yaptık ve 2000’e yakınını teslim ettik.

-Ayrıca hak sahibi olmayan vatandaşlarımız vardı onların da konut sahibi yaptık.

-Allah izin verirse Siteler esnafı için Yeni Mamak’ta bir showroom yapıyoruz. O da Allah nasip ederse bu sene sonuna kadar bitecek ve Mamak yeni iç cephesiyle de sizin önünüze çıkacak.” 

-“İSRAİL ZULMÜNÜN ZİRVESİNİ YAŞIYOR”

Konuşmasına İsrail’in Filistin’in Gazze şehrinde sürdürdüğü operasyonlara değinerek devam eden Başkan Gökçek, saldırıları kınadıklarını ve dünyanın sessiz kalınmasından dolayı duydukları üzüntüleri dile getirerek, “Bu Ramazan biraz buruk. Özellikle Filistin’de olan olaylar yüreğimizi parçalıyor. Allah onların yardımcısı olsun. İsrail zulmünün zirvesini yaşıyor. Çocukları çocuklara bile dövdürüyor. Çocuk katili olarak her şeyi yapıyor ve dünya maalesef sessiz kalıyor. Bu bizim içimizi yakıyor. Yüreğimizi yakıyor. Ama ne Amerikası ne Almanyası ne İngilteresi kılını dahi kıpırdatmıyor. Allah büyük. Zulüm ebediyen hiçbir zaman devam etmemiştir. İnşallah bunun da sonu hayırla biter” dedi.

-CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Melih Gökçek, “Bütün dünyadaki masum milletlerin ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan’a 10 Ağustos’ta dualarınızı ve desteğinizi eksik etmeyin. Mamak’ımızdan Allah izin verirse yüzde elli beş, altmış civarında bir oy alarak inşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde gerek Mesut (Akgül) Bey’in gerekse benim yüzümü ak edersiniz” diye konuştu.

HALK İFTARI MAMAK'TA
HALK İFTARI MAMAK'TA
HALK İFTARI MAMAK'TA
HALK İFTARI MAMAK'TA
HALK İFTARI MAMAK'TA
HALK İFTARI MAMAK'TA