Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca ayrı ayrı ilçelerde düzenlediği ve binlerce Başkentliyi ağırladığı “Halk İftarları” bu kez sofrasını Pursaklar’da kurdu.

25 Temmuz 2013 Perşembe 00:00
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HER GÜN AYRI BİR İLÇEDE DÜZENLEDİĞİ HALK İFTARLARI’NIN ADRESİ PURSAKLAR OLDU 
-İLÇELİLERLE BİRLİKTE İFTAR YAPAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK:
“PURSAKLARA NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR”

iftar.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca ayrı ayrı ilçelerde düzenlediği ve binlerce Başkentliyi ağırladığı “Halk İftarları” bu kez sofrasını Pursaklar’da kurdu.
Pursaklar İlke Sitesi önünde gerçekleşen ve 6 binin üzerinde kişinin katıldığı iftar programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Pursaklar halkına ne kadar hizmet etsek azdır” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin zengin iftar sofrasında ağırladığı ve binlerce Başkentlinin katıldığı “Halk İftarları”nın tümünde vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Gökçek, Pursaklar’da da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yapılan iftarın ardından ilçelilere seslenen Başkan Melih Gökçek, Türkiye’nin son 1,5 aylık süre içerisinde iç ve dış güçler tarafından karıştırılmaya çalışıldığına dikkat çekerek, “Çok sıkıntılı günler yaşadık. Allah korusun şu an için bu sıkıntıları atlattık. Ama yine oyunlarına devam etmek için parklarda forum adı altında düzenledikleri çalışmaları da sürdürüyorlar. Ben inanıyorum ki Pursaklar halkı bu güçlere en güzel cevabı sandıkta verecektir. Çünkü biz demokrasiye inanıyoruz ” diye konuştu.

-BAŞKAN GÖKÇEK: “SİZE NE KADAR HİZMET ETSEK HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ”
Konuşmasına Büyükşehir Belediyesi’nin Pursaklar’da gerçekleştirdiği çalışmaları anlatarak devam eden Başkan Gökçek, “Pursaklar bizim başımızın tacı. Bugüne kadar verdikleri yüzde 70 oyla bizleri de her zaman gururlandırdılar. Size ne kadar hizmet etsek hakkınızı ödeyemeyiz” dedi.
Pursaklar’ın alt yapısının ve asfaltının tamamlandığını, ulaşım konusunda da yeni 30 metre genişlikteki yolun daha açıldığını ifade eden Başkan Gökçek, “Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi içinde büyük bir park yapıyoruz. Burası Pursaklar’ın hemen yanında olduğu için aslında sık sık gidip geleceğiniz, sizin de parkınız olacak. Yeni bir park daha yaptık, sizler kullanıyorsunuz ama resmi açılışını bayramdan sonra yapacağız” diye konuştu.
Şehrin güzelleştirilmesi için de çalışmalar yaptıklarını da belirten Başkan Gökçek, farklı meydanlara 2 havuz ve saatler konulacağını kaydetti.

-BAŞKAN ÇETİN: “ŞEHİR VE ŞEHİRCİLİK ANCAK ELBİRLİĞİ İLE OLUR”
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e düzenlediği iftar sofrası için teşekkür ederek, “Ayrıca bu sofraya katılan herkese de teşekkür ediyorum. Şehir ve şehircilik ancak elbirliği ile gönül birliği ile büyüklerimizden aldığımız destekle oluyor. İşte bu güzel günde de yardımlaşmanın, paylaşmanın en güzel örneğini yaşıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından, gelenek olduğu üzere Başkan Gökçek’in getirdiği top ve bebekler çocuklara hediye edildi.

"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA
"HALK İFTARLARI" PURSAKLAR'DA