Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HANIM LOKALLERİ'NDE "KAYNAŞMA TOPLANTILARI"

Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri’nin 2014 yılı kaynaşma toplantıları sürüyor. Eryaman Aile Yaşam Merkezi Hanım Lokali üyeleri de bu toplantılar kapsamında “Yeni yıla merhaba” çayında bir araya geldi.

22 Ocak 2014 Çarşamba 13:30
HANIM LOKALLERİ'NDE "KAYNAŞMA TOPLANTILARI"

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ERYAMAN AİLE YAŞAM MERKEZİ HANIM LOKALİ ÜYELERİ “YENİ YILA MERHABA” ÇAYINDA BULUŞTU

DSC_7445.jpg   Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri’nin 2014 yılı kaynaşma toplantıları sürüyor. Eryaman Aile Yaşam Merkezi Hanım Lokali üyeleri de bu toplantılar kapsamında “Yeni yıla merhaba” çayında bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki Hanım Lokalleri, Başkentli kadınların buluşma adresi olmaya devam ediyor. Yıl boyunca sağlıklı yaşam, sosyal aktivite ve paylaşımın bir numaralı adresi olan Hanım Lokalleri’nin üyeleri zaman zaman düzenlenen programlarla da stres atıyor, gönüllerince eğleniyor.

Bu eğlencelerin başında da “Yeni yıla merhaba” çayları geliyor. Her lokalde sırayla düzenlenen eğlenceli program Eryaman Aile Yaşam Merkezi Hanım Lokali’nde de büyük bir ilgiyle gerçekleşti.

Eğlence programına Başkan Melih Gökçek’in eşi ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katıldı.

Yaklaşık 200 üyenin katıldığı program, Hanım Lokali üyelerinden oluşan koronun şarkıları ile başladı. Koroya eşlik eden Nevin Gökçek, lokal üyelerinin keyifli gününe ortak oldu. Hareketli parçalarla program boyunca oldukça eğlenceli dakikalar yaşayan lokal üyeleri, Nevin Gökçek’in konuşmasını da ilgiyle dinledi.

SOS Vakfı Onursal Başkanlığı’nı da yürüten Nevin Gökçek, sık sık yaptığı ev ziyaretlerinden anılarını paylaşarak, anne ve anne adaylarını çocuklarını uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara karşı korumaları yönünde uyardı. Kadınlara öğütler de veren Gökçek, sevgisiz hiçbir şeyin olumlu sonuç vermeyeceğini vurgulayarak, “İnsan sevgisiz yaşayamaz. Sevginiz her daim