Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HANIM LOKALLERİNDE TANIŞMA TOPLANTILARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokallerinin tanışma toplantıları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Hasanoğlan Hanımlar Lokali üyelerinin düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Melih Gökçek’in eşi ve SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, “Böyle merkezlerde insanların kaynaşması ve günlük hayatın stresinden uzaklaşarak sosyalleşmesi çok önemli” dedi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 13:24
HANIM LOKALLERİNDE TANIŞMA TOPLANTILARI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASANOĞLAN HANIMLAR LOKALİ ÜYELERİNİN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIDA KONUŞAN NEVİN GÖKÇEK:

“BÖYLE MERKEZLERDE İNSANLARIN KAYNAŞMASI VE GÜNLÜK HAYATIN STRESİNDEN UZAKLAŞARAK SOSYALLEŞMESİ ÇOK ÖNEMLİ”

HKN_5961.jpg         Ankara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokallerinin tanışma toplantıları devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Hasanoğlan Hanımlar Lokali üyelerinin düzenlediği etkinliğe katılan Başkan Melih Gökçek’in eşi ve SOS Onursal Başkanı Nevin Gökçek, “Böyle merkezlerde insanların kaynaşması ve günlük hayatın stresinden uzaklaşarak sosyalleşmesi çok önemli” dedi.

Lokal üyesi hanımların gösteriler sırasında yaşadıkları heyecanı tüm sıcaklığıyla hissettiğini ifade eden ve lokalleri her yaştan öğrencisi olan birer Gönüllüler Okulu olarak tanımlayan Nevin Gökçek, hanımlara seslenerek, ailelerine ve özellikle çocuklarına sahip çıkmalarını istedi.

Eğlence kadar toplum adına yapılacak şeylerin de insana mutluluk vereceğine dikkat çeken Nevin Gökçek, bir hatır sormanın, sevgi göstermenin çok şey ifade edeceğini, insanların sevildiğini ve kendilerine kıymet verildiğini hissetmesinin çok önemli olduğunu anlattı.

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal faaliyet alanlarından da söz eden Nevin Gökçek, hanımların; BELMEK ve Hanımlar Lokali gibi sosyal ortamları değerlendirdiğinde evlerine daha mutlu bir şekilde döndüklerinin gözlemlendiğini söyledi.     

         Etkinlik, Hasanoğlan Hanımlar Lokali üyelerinin hazırladığı çeşitli gösterilerle sona erdi.