Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

HANIM LOKALLERİNDE "TANIŞMA TOPLANTISI"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri’nin 2014 yılı tanışma toplantıları devam ediyor. Altındağ Hanımlar Lokali’nin tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlediği etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katıldı.

21 Ocak 2014 Salı 11:20
HANIM LOKALLERİNDE "TANIŞMA TOPLANTISI"

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTINDAĞ HANIMLAR LOKALİ’NİN DÜZENLEDİĞİ TANIŞMA TOPLANTISINA KATILAN NEVİN GÖKÇEK: “HANIMLAR KENDİLERİNE ZAMAN AYIRIP HANIM LOKALLERİNE GELSİNLER”

_DNR1547.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri’nin 2014 yılı tanışma toplantıları devam ediyor.

Altındağ Hanımlar Lokali’nin tanışma ve kaynaşma amaçlı düzenlediği etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi ve aynı zamanda Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Nevin Gökçek, kadınların kendilerine de zaman ayırması gerektiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan  BELMEK kursları ile Hanım Lokalleri’nin bir nevi terapi merkezleri durumunda olduğunu anlatan Nevin Gökçek, hanımları bu etkinliklere katılmaya davet etti.

Nevin Gökçek, Altındağ bölgesinde genellikle dar gelirli ailelerin yaşadığını hatırlatarak, ellerinden geldiğince bu ailelere yardım yaptıklarını söyledi. Ailelerden çocuklarına sahip çıkmalarını isteyen Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk ve gençlik merkezlerinin eğitim işlevi de taşıdığına dikkat çekti.

Büyükşehir Belediyesi’nin Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi ile birçok çocuğun, BELMEK kursları ile de hanımların çeşitli konularda eğitim alabildiğini belirten Nevin Gökçek, “Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’nde 4 bin çocuğumuz vardı, şimdi bu sayı 700’lere kadar düştü. Bu başarının en güzel göstergesidir. Buraya gelen insanlar bir nevi eğitimden geçiyor. Bizlere de çok vazife düşüyor” dedi.

Nevin Gökçek’e Altındağ Hanımlar Lokali üyeleri tarafından çiçek verilirken, sanatçı Muzaffer de sevilen şarkılarını hanımlar için seslendirdi.